IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Irlanti <3Tiistai 17.04.2007 01:38

En oikeesti jaksais päivittää mut parempi nyt kun viel muistaa...

Eli lähdettiin pe aamulla ajamaan Tampereelle. Kaikkein oudointa Dubliniin menemises oli et matka Turusta Dubliniin kesti vähemmän kuin Turusta Iisalmeen. Se teki matkasta tosi unenomaisen. Enkä oikein ehtiny tottua siihen et olen Irlannissa. Hei! Puolitoista vuorokautta. aivan liian vähän!

Meidän hostelli oli super hyvä!! Monia hotelli huoneita on ollu jotka on olleet huonompia kuin toi! Meill neljäl oli oma kylppäri, näköala joelle, ja kaikki kävelymatkan päässä. Voin suositella sitä hostellia kelle vaan!
http://www.fourcourtshostel.com/

Mitäs tehtiin ensimmäiseksi kun mentiin Dubliniin? Siis kamojen jättämisen jälkeen? Mentiin Pubiin! Eikä mikä tahansa pubi vaan Irlannin vahin pystyssä jo pvuodesta 1198! Hitsin hieno olikin ^^ Join yhden pintin Guinnesia. Hitsi se oli hyvää. Juuri hanasta tulleena se oli kuin maitoa :P
http://goireland.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=goireland&cdn=travel&tm=9&f=00&su=p284.7.420.ip_p284.5.420.ip_&tt=3&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.brazenhead.com/

Mut hitsi vieköön! Mulle tuli ihme krapula siitä guinnesista.. vain pari tunita sen juomisen jälkeen. Elämä oli yhtä tuaskaa ko oksetti ja päähän sattu. Pojat halus nähdä "keihään" joka oli dublinin keskipiste. Piti päästä kahvilaan rentoutumaan, mut siel ei ollu ilmastointia ja olo meni vana pahemmaksi (niin siis viijkonloppuna oli tosiaan +25 ja kamala porotus). Sovittiin et poikaat menee omaa tahtiaan ja mä tallustelen anoppikokelaan kanssa hostellille.

Matkan varrelle osuikin Trinity gollege <3 Voi! Se oli niin ihana paikka. Tuija ja minä vaan huokailtiin ja filmattiin (videokameralla). Yliopiston muurit sulki kamalanliikenteen pauhun. Kukat tuoksui. Fiilisteltiin sitten gollegen penkeillä. Katsottiin rugbya (tosin teppo sanos myöh. et se oli kritkettiä).
http://www.tcd.ie/

Mentiin aikaisin nukkumaan... tai no mä luin ihan pähkinöinä Madekleine Wickhamin kirjaa ^^ (kiitos sini!!) Jotwenkin musta tuntuu et ne Sophie Kinsellan nimellä kirjoitetut kirjat ovat keveämpiä, mutta humoristisempia. Tossa käsitellään jo aika alussa synnytyksen jälkeistä masennusta ja se on aikan surullista luettavaa...
http://en.wikipedia.org/wiki/Sophie_Kinsella

Aamulla herättiin ja lähettiin junalla Howthiin. Kiivettiin korkealle kallioille ja vuorille ja käveltiin tosi jännää reittiä. kapea polku ja vieressä kileke mereen :S Mut kivaa oli. Tosin mun naama paloi...

Sitten päästiin pitkään odottamaani osioon...eläintarhaan!!! Toki Singaporen eläintarha oli miljardi kertaa parempi, mutten silti kadu et raahasin väsyneen tepon eläintarhaan ^^ Näin paljon eläimiä joita en ollut ennen nähnyt kuten virtahevon ja laiskiaisen.
http://www.dublinzoo.ie/

Tosi huvittavaa kjo mä olin joukon ainoa jonka jalkoihin ei sattunut eikä väsyttänyt. Illalla mentiin Temple barin alueelle syömään. Teppo ja Petteri häipys kesken kaiken leffaan. Mulla nousi viini päähän ja tepon äiti alko ottaa päähän. Tuntui niin kuin oman äidin kanssa olis ollu kivempi matkustaa. Se sentään tietää et nmä osaan suunnistaa, ei valittas ulkona myöhään oelmista, muistuttas käsien pesutas jne.. tosin jossain vaihees oli tyytyväinen ko sain väsyneenä ärjäistä "sä et oo mun äiti!!!"

Hostelliin kävellessä törmättiin hassuun miimikkoon (kuva siitä yms. Irc-galleriassa). Se seisos semmoisen kori päällä ja aina ko joku heitti sen metalliurkkiin rahaa kuulu kova pamaus ja miimikko vaihto asentoa ja ilmettä. se oli tosi pelottavan näköinen, semmoinen klonkkumainen. ihailen toisaalta tommosia taiteilijoita.

Surullisempi asia oli et sain taas pitkästä aikaa isomman paniikkikohtauksen sunnuntai aamuna dublinin lentokentällä. Oli väsy, jano ja ihan täysin salaliittofiilis. Aloin hyperventiloida ja välillä en saanut henkeä (silloin kaikki lihakset jännittyy). Olin aina luullut et tepon äiti uymmärttää mut se rupes valittaa et älä pelleile. se pahensi kohtausta. teppo tulikin siihen ja käski mammansa rauhoittua ja et hän opsaa hoitaa tilanteen. oli kiire koneeseen ja teppo sai mut ylös, silitti kävellessä ja puhu rauhallisesti. rauhotuin ja join vettä. Kiitos kulta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.