IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

päivittelyäSunnuntai 29.04.2007 03:17

eilen oli sit viimonen päivä picnicis =< Oli himmee himo ostaa lahoja joten ostin Sarahille teekukkia, Nadjalle drinkkihauhetta ja Hannelle semmosii keksii. Kaikkissa oli oma tarkoituksensa. Yhteiseksi ostin heille pirskahtelevaa punkkua. Toivottavasti joku heistä sairastuu jotta pääsen tuuraamaan (hassu toive)

Vattalihakset kipeet ko vedin eilen kunnon salitreenin. Ko olin tekemäs vatsakiertoja penkillä 10kg painon kanssa niin joku tuntematon kehus mua ko hänen mielestään ko. liike on niin raskas. >
"Ei minusta. Ajattelin siirtyä 15kg:hen"
Kiva ko tuntemattomat kehuu. Puhuttiin jonkin aikaa treenaamisesta. Kävi ilmi et hänkään ei ole turkulainen joten hyvä selitys sille miksi häbnkin uskalksi puhua tuntemattomalle.

Siinä saunassa istuessani minulle tuli hirvee oluen himo. Soitin KAIKKI läpi eikä kukaan päässy kaljalle :S Kerrankin ko mulla oli aikaa ottaa rennosti ja aion irrotella. Menin sit Donnan yläkannelle kiskoo Velkoa. Tosin koska se oli niin tummaa (mut ah, niin hyvää) sen tuopin juomiseen meni puolitoista tuntia ^^ Sari ja Juuso tuli onneks loppu ajaks mun seuraks mut oli noussu niin tehokkaasti päähän et mä vaan vittuilin molemmille. Anteeksi.

Tänään heräsin seitsemältä. Odottelin kaksi tuntia et Teppo herää ja lueskelin lehtiä. Sit nukahhin. Kun heräsin niin teppo lueskeli ja ootti et mä herään. Käytiin kävelyllä Tampereetien prsimalla ^^ Tultiin kotio ja otettiin torkut. Sit teppo siivos ja mä hoidin takapihaa. Ihanaa oli tunkee sormet multaan ja istutella kaikkea. Toiv. tulee kaunis takapiha :)

Sit tein ruokaa ja katottiin Pasilan asemaa. Netistäkin voi kattoo jaksoja ;)
http://www.yle.fi/pasila/

Huomen sit voin hyvällä omallatunnolla opiskella ja urheilla ko siivoilu on hoidettu.

Mun vappu on nyt hoidos. Pelästyin ensin et ei oel vappua ko työt peruttiin eikä kutsua pileisiin ei ole tullu. sit kuulin kulttuurien tutkijoiden (kansantieteiliöiden, arkeologien, folkloristikkoje, uskontotieteilijliden) vappupileistä. Sinne sitte. Ne alkaa jo klo.14 ollaan vähintään siihen patsaan lakitukseen asti. Sitä paitsi. niistä pileistä saa hyvää boolia. Jännää. ti viimeksi ko näin uskontotieteilijöitä monta niistä moikkas mua. vaikken ole uskaltanu puhua kellekkään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.