IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 00:18

Nyt on enää kaksi päivää (2x7h) jäljellä cafe picnicissä. Tänään kävi opettaja ja minulla oli loppuarvio. Sain vitosen ^^ Wee! Kerrankin. Olenkin rakastanut sitä paikkaa. Tulee ikävä sinne. Jospa saisin ekstrata sinne aina välillä.

Sitten on kolme päivää vapaata ja vappupäivänä alkaakin Naantalin kylpylässä työt. Pitää neuviotella jos saisin ainakin toukokuun osa-aikaisena. Niin vois lukea pääsykokeisiin eikä menis opintotuki. En panis pahitteeksi vaik olis kokonaan osa-aikainen. Voisin tehdä keikkaakin tai pitää kesälomaa. En tiedä viel minne siellä menen töihin. Jänskättää ^^

Alunperin oli tarkoitus mennä Kåreniin keikalle vappuna. Siis töihin. Onneksi se peruttiin, jotta voin mennä suit freesinä ja levänneenä Uuteen työapikaan.

Kävin taas vaihteeksi pohjalla. Perjantaina sain ison paniikkikohtauksen. Sinille soittaminen auttoi. Loppujen lopuksi menin päivsytykseen eikä siel ollu jonoja. Sain uuden reseptin rauhoittavia, mutta minkäs teet kun ei ole rahaa lääkekisiin =< Ne on vähän niin kuin turvaksi. Siihen asti et on rahaa pitää toivoa et kohtaukset sattuu sillo ko on lähellä joku joka voi rauhoittaa. Alan pelätä yhä enemmän kohtauksia, ko se jatkuu masennuksen alamaihin. Vaikka norm. olen aika OK ja välilläå onnellinen niin pelkään tekevän jotain kohtalokasta itselleni kohtauksen aikan =(

Olin flunssassa. Kesti jopa sunnuntain ^^ Tepsun äiti kävi auttaa siivoamises sillo ja toi keittoa :P

Eilen mun kummuipoika soitti mulle. Se oli jotain niin ihanaa ja hassua. Ensin oli ihan hiljaista. Olin ihan "haloo???" Sitten kuulu innokas "TERVE!" Yritin kysellä et saiko se mun paketin ja tykkäskö. Olin edellisenä päivänä lähettänyt semmoisen Dublinin tuliaisen jossa hammasharja jonka kahvassa leprechaunt (vähä niinkuin maahinen mut ei kumminkaan. se irlantilainen pikku ukko) ja se välkkyy 60sek jotta tietää kuin kauan pitää hampaita pestä XD Lähetin ne semmoses Lordi - paketis. Koska Dublinissa ei ollu kivoja kortteja ostin Turku - kortin, jossa oli kartta ja Turku merkitty. Nyt tietää missä kummi-täti asuu =) Juttelin myös kummipoikani äidin, serkkuni kanssa. Ihanaa kuunnella ko hän on niin innoissaan alasta, johon opiskelee (sairaanhoitaja).

Suunniteltiin äitin kanssa Rooman matkaa. Katsotaan tuleeko siitä mitään ^^

Liityin tämmöseen
http://www.couchsurfing.com/profile.html?id=240RI2A

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.