IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 16:04

Kolme päivää putkeen olin alamaissa ja pelkäsin tekeväni ittelleni jotain. En tiedä olenko puhunut siitä liian vähän vai liikaa mut eniwei kiitos jotka jaksoitte ton ajan jakson.

Töissä on ollut kivaa ja piristävää. Olen ollut kaksi vuoroa Naantalin Wanhalla Kaivohuoneella. Siellä on uber - kivaa. Ensinnäkin kaikki ärsyttävät (niitä nyt ei ole montaa) kollegat jää kylpylälle ja kaikkein hauskimmat on kaivolla. Kylpylässä on iana kuuma ja huono ilma. KAivol on ihanan viileetä. Kaivol ei kukaan muista et henkkaruuasta pitäisi maksaa (säästän 4,25€ joka vuorol). Vaik kylpylän ravintoiloista on kivat näkymät, niin tuolla on joka ikkunasta just sellainen et silmä lepää. Eilen availin äitienpäivälounaalla skumppapulloi asiakkaille ja ihastelin ikkunasta kun aurinko paistoi mereen. Naantali on niin kaunis... mut talvel kuulema se on niin ankee et siel vois kuvata kauhuleffan.

yt on siis kahden päivän vapaat ja ke vasta iltaan kaivolle =) Tänänä olen köllinyt, leikkinyt kissan kanssa ja lueskellu. Suunnitelmis on saleilua ja liikuntaa ja lisää köllimistä.

Tänään tunnen itseni kauniiksi. Päätin pukeutua niin että avokkini kutsuisi minua tyylikkääksi. Laitoin ne ruskeat korkkarit, farkut, niittivyön tuomaan rock - henkeä, Kiinakaupungista ostetun topin, rannekoruja ja korvikset. Hiukset auki ja vain vähä ripsaria. Olen ylpeä itestäni. sain kehut =) Palkitsin itseni hyvästä suorituksesta bebe-leivoksella =P

Kirjoitin hieman adresseja. Tässä yksi tärekimmistä
http://www.adressit.com/muumilimu

Kävin to hieman apteekis shoppailemassa. Ostin Nalle Puh - laastaria, poretabletteja, kipulääkkeitä, rakkolaastareita (osta kaksi saat palohaavalaastarin kaupan päälle), allergialääkkeitä jne. Tosi aloin ahdistua ko reseptil'ääkkeiden kanssa tuli ongelmia. Se päivä oli yhtä ahdistusta. Eniwei päädyin hemingwayhin ryyppää ja sielt kotiin euroviisun semifinaalia katsomaan. 13/28 ioli hyviä. Äänestin Georgiaa.

Musta oli huvittava ko äiti selitti innoissaan siitä ko hänen suosikkinsa voitti. Hän ei ollut ymmärtännyt mitä tarkoitin ko kolmnuissani olin selittänyt et Serbian edustaja on Butch. Selitin. Äiti oli hetken hiljaa "Niin muutne onkin!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.