IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Lounas arvosteluMaanantai 18.06.2007 14:24

Meille on tullut operinteeksi syödä lounasta sarin ja juuson kanssa perjantaisin. Niinpä ajattelin kirjoittaa eri ravintoloista lounasarvosteluja.

Ensimmäisenä oli vuorossa Mami 8.6
Mamissa olin ennenkin k'äynyt jo lounaalla. Siksi suuntasimme Turun Vian paikalle tulleeseen yllätys suosikkiin. sari oli ensimmäisenä paikalla ja joutui vaihtamaan paikkaa, koska löysimme isomman pöydän. Henkilökunta otti meidät ilolla vastaan. Juuso ja Safri söivät katkarapusalaattia (pieni 5€) ja minä tuhlasin 16€siikaan ja perunoihin. Annokaseni oli yhtä herkkua ja salaattikin oli kuulema töyttävä. Vettä ja leipää sai kaupan päälle. Sisustus mamissa on nättiä ja avaraa. Tarjoilijat olivat lounaskiireestä huolimatta iloisia ja reippaita. Join ruuan kanssa Riesling valkoviiniä. Oli todella ihanaa <3

Mamissa on se kiva et ei ole pitkää ruokalistaa josta no vaikeuskia valita mieleistä vaan päivän annokset (n.5kpl) on kirjattu seinälel taululle.

meitä ei tultu edes hättyyttelemään pois vaikka unohduimme juttelemaan barbapapasta =)

Mamin vessa saa lisätähtiä. Se oli iso ja ihana. Siellä oli ruskeita froteepyyhkeitäö käsiä varten. Ekologista! Seinällä oli myös luettavaa asioinnin ajaksi käsien symboliikaksi.

Kahvia tultiin tarjoaamaan. Harvinaista kyllä sain normaalin kahvin sijaan valita myös erikoiskahvin. Mamin capucccino oli erinomaisen onnistunutta.

Ruuan päätteeksi menimme jätksilel rantaan.

Mamille annan ***** täydet viisi tähteä. Kannattaa käydä. Tosin en ole testannut vielä muuta kuin klounasaikaan.
http://www.mami.fi/index.php?2#

Toisena testissä oli Blanko 15.6

Blankossa löysin kiva pehmeän olohuonemaisen nurkkauksen jonne hain toisesta pöydästä meille katteet. Sari siirtyi muualta taas sinne. Tällä kertaa tarjoilijat olivat tästä ääneen ärtyneitä ja Sarin annos oli paljon enemmän meidän annoksia myöhässä tämän takia ><

Toisin kuin monessa muussa paikassa Blankossa tilausket piti tehdä tiskille, josta myös juomat haettiin. Kun aloin tehdä tilaustani ja mainitsinkaverini siirtyymisestä, olivat tarjoilijat todella aenteella "vitsi kun tuo tulee häiritsemään miedän työntekoa". Onneksi sentään pankkikorttini bounchaamsesta ei tehty numeroa, vaikka sitä aloin jo odottaa.

Kiitos kumminkin keittiöön, sillä vuohenjuusto rucola spagettini oli erinomaista eikä kuulema uuniperunoissakaan ollut valittamista. Yhteens' spagetti ja 16cl reislingiä maksoi 14€ Ihan hyvä hinta varsinkin kun meillä oli niin kotoisa nurkka. Tosin olisin voinut haluta sen neljä euroa hyvityst'ä ärsyytnyenistä tarjoilijoista.

Kahvia sai itse hakea. Juuso joutui itse pyytämään teevetensä. Keskit oli hyviä. Viini oli noussut tehokkaasti päähän joten mikään ei enää ärsyttänyt.

Silti juuri tarjoilijoiden käytöksen takia annan ***1/2 kolme ja puoli tähteä.

http://www.blanko.net/cgi-bin/lounaslista.cgi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.