IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 04:36

juups. olen ollut hiljaa j välillä jopa pysytyellyt poissa koneelta yksinkertaisesti koska on ollut paljon töitä ja muuta tekemistä. välillä kun olisi ollut aikaa niin minut on imaistu sängyn suonsilmään itkemään maailman pahuutta liian väsyneenä nousemaan ylös. tietenkin puhun siitä liian vähän asillä maailmassa on niin plajon ihmisiä joilla on enemmän oikeutta olla surullisia.

Olen harratsanut itsetutkiskelua. tein vihon johon kirjoitan havaintoja. olen ko0lunnut mm. luksusmuija- kirjoja:

"Tavallisia naisia ei ole olemassakaan. On vain Luksusmuijia, jotka eivät vielä ole tietoisia itsestään. Luksusmuija-kirjat ovat räväkällä otteella kirjoitettuja elämäntapaoppaita kaikenikäisille naisille. Suomalaisnaiset ovat ainutkertaisia, upeita, seksikkäitä, rohkeita ja rakastettavia ilmestyksiä, vaikka eivät sitä aina muistaisikaan. Luksusmuija-oppaat kannustavat lukijaansa vapauttamaan Luksusmuijan itsessään, elämään rohkeammin ja toteuttamaan unelmansa.

Kaikki lähtee asenteesta. Luksusmuijalle elämä on liian lyhyt tylsistymiseen ja turhaan kärsimykseen. Kirjat antavat konkreettisia ja inspiroivia vinkkejä ankeuden karkotukseen – Luksusmuijalle saa nauraa, sillä hänkin osaa nauraa toilailuilleen.

Sarjan ensimmäinen kirja Luksusmuija saa mitä haluaa käsittelee Luksusmuija-asenteen peruslähtökohtia. Se kannustaa lukijaa rakastamaan itseään, nauttimaan elämästään ja vahvistamaan itsetuntoaan. Opas auttaa lukijaansa täsmentämään omia unelmiaan. Sen avulla oppii laatimaan ja noudattamaan konkreettisia suunnitelmia oman elämänsä muuttamiseksi juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Oppaassa käsitellään myös karismaa, seksuaalista vetovoimaa ja ympäristön paineista selviämistä."

Suosittelen! Tosin masennuksen kourissa on vaikeuksia ajatella loogisesti ja allekirjoittaa upeita elämänojeita...

Mitäs.. mitäs..

tällä hetkellä äiti on kylässä, koska teppo on taa spurjektimasa. minulla on ollut pari vapaapäivää, joista olen lähinnä kärsinyt. rakastan kun on töitä ja tiedän tarkasti mitä kuuluu tejdä ja miten olla. itse on vaikeampi päättää. kävin äitin kanssa teatterissa ja viihteellä. parit saatiin juotua mut yritäppä siinä sitten kkeksiä paikkaa joka meillyttäisi sekä minua että 40 vuotrta vanhempaa äitiä. -> nukkumaan

olin muuten viikko sitten Fortes kera Soile, Lallu, Sari ja Wanida (thai - työakveri). Oli ihan hiton haaskaa. Tanssittiin vaik kuin. Ja sitten sain kiusattua Justin Timberlaken näköistä poiaparkaa ja väistin hyvin sen suudelman lähtiessä XP Opin että baarissa voi olla hasukaa ilman Janinaakin ^^

Viikko sitten torstaina kävimme lounaalla helsingin kabukissa juuson ja sarin kanssa. pitää kirjpittaa myöhemmin näistä lounasjutuista lisää.

joo tässä oli nyt pikapikapävitys. ihan vaan et pyytelen anteeksi etten jaksa kenestäkään huolehtia kun olen non otsekäs et märehdin vain omia surujani.. möö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.