IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 00:03

Olen
* väsynyt... monena yönä en saa unta. Makaan nälissäni sängyssä ja ajattelen tekemättömiä asioita ja asioita jotka pitäisi tehdä. teen laskelmia mielessäni
* masentunut. kelailin sunnuntai aamuna että varmaan 80% tän vuoden päivistä olen ajatellut vakavissani kuolemaa. Nyt kun sen tajusin niin ehkä sanon sen ääneen terapiassa. "onneksi" minussa ei ole naista siihen
* Yksinäinen. En uskalla puhua kenellekkään tunteistani. Pelkään loukkaavani, häiritseväni tms. en jaksa päivttää kuulumisiani koska väsyttää tai ajattelen ettei ketään kiinnosta. Tulen enemmän surulliseksi kun huomaan erkanevani ystävistäni ja yhä vähemmän haluan häiritä niitä. esim. kun sielunsisareksi mieltämältäni ihmiseltä tuli kortti, matkalta josta en ollut kuullut, eikä se ollut yhtä täynnä kuin ennen.
* Ainoat asiat joista saan kunnon kicksit ovat opiskelu, työt ja urheilu. Kotona lähinnä itkettää. Enkä tietenkään saa kotitöistä kicksejä.
* siis opsikellut jo tällä viikolla paljon. Ensimmäinen periodi on täynnä verrattuna että turotimme aikoo opsikella kolmena päivänä viikossa, minulla on luentoja joka oöivällä ja sen lisäksi viihdyn iltaisin ja aamuisin lukusalissa.
* kaipaan töihin. tällä kolmen viikon jaksolla minulla on vain yksi vuoro vain tulorajojen ja opiskelun vuoksi. sääli ettei kaikkea voi saada.
* urheillut paljon. Personal Traineristani pidän kovasti ja olen saanut joka kerta paremman hien ja saavbuttanut tuloksia. Tällä hektellä on kestävyyskunto syynissä, sillä lihaskuntoa minulle on vaikka muille jakaa. Niin ja laihtunutkin olen tässä minun ja tepon projektissa.
* vaikka olen saanut hallittua itseäni ja elämääni päivällä, olen välillä yöllä hiipynyt ahmimaan roskaa ja itkemään. prkl onneksi se kurittuu simsin peluulla tai famen katsomisella.

tuossa siis mitä minulle kuuluu. ei siis mitään ihmeellistä. onkohan jotain ihmeempää...
* isi ja äiti kävi. äiti kanssa oli kivaa, mutta otin huonoa omatuntoa isän alkoholismista.
* tero - veli muuttaa Kiinaan. yay. hyvä tekosyy käydä shanghaissa.
* kiinnostukseni kaakkois-aasiaan on kasvanut. olen lukenut kirjallisuutta. suunnitelen japanin vajhtoa vuodeksi 2009. aloitin taas japanin opinnot. haluan tutkia itä -aasian kulttuureja. haluan ensi vuonna itä-aasian opinnot sivuaineeksi. tämä lähinnä ajaa minua eteenpäin.

nyt väsyttää. en ole antanut itselleni lupaa päiväuniin. jospa sitten saisin yöllä unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.