IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook
Emmä sit eilen body pumppin ehtinyt ko niin innoissani naputin... Mut juoksin paljon yms. Sit köllöttelin saunas ja menin Tuomaksen ja Tepon kanssa kattoo V for Vendetta. Hyvä oli. Jotenkin V:stä tuli mieleen Xena. Tepon ja Tuomaksen mielipiteestä leffan suhteen en ole varma ko aina ne haukkuu leffaa jälkeenpäin... Natalie Portman vakuutti minut siitä että joskus on kokeiltava siiliä (siis ei eläintä, vaan tukan ajelua) ;)

Oli ihan sairaan kiva eka työpäivä ^_^ Tosin aamulla meinasi taa sunohtua kengät ja kaupunkiin päästyäni huomasin että olin tulkinnut linkkuaikataulua väärin ja olin puoli tuntia liian aikaisessa. Noh, luin pääsykokeisiin ja saavuin ajoissa. Huomasin onnekseni ettei työvaatepakotteita ollut. Housut sai olla millaiset vaan ja Ruissalon puolella saa käyttää hamettakin. Kaikki tosin hyvän maun rajoissa. Esuun saa lainaan ja kaksi paitaa saa. Tosin sovittaessani niitä huomasin, et rintsikat näky läpi. Piti siis ostaa iltapäivällä t-paitarintsikat. Työ-look oli ihan kiva. Paistoin sit päivän pullia, täytin sämpylöitä, blokkailin ja palvelin asiakkaita. Kassakone oli ihan uudenlainen mutta opin senkin pian. Sain kuulla, että minusta näkee päältä että olen tehnyt aiemminkin näitä hommia ja että olen tosi reipas :)

Taas näitä yllättäviä etuuksia. Täti kysys et millon haluan kesällä lomani. Whee! Saan lomaa! se on ehkä palkallista :DDD Sen vuoksi aion paiskia sit hulluna töitä ruissalossa. Tosin vihdoinkin voin sanoa että teen sitä mistä pidän. Kahvilassa on kivaa.

Töitten jälkeen lähdin metsästämään pyörää. Löysin Ajopyörän ja koeajoin. Isä oli laittanu mulle ed. pv rahaa pyörään, mutta hups hei. Viiskyt euroa olikin menny suoraveloitukseen. Sit se yritti paikata sitä, mut ei Turun ja iisalmen osuuspankkien välit toimikaan niin hyvin. Käyn sit huomenna asioikseni länsikeskuksessa. Huomenna ko olen Peltolassa Tutor- hommissa. Ainakin sitten on kypärä matkassa ;) Muistakaakin lapset käyttää kypärää!

Lohdutin itseäni shoppaamalla rintsikoita, alushousuja ja sukkia. No, sukat oli PAKKo ostaa ko oli über-söpöjä kissasukkia ja sit kukkasukkahousuja. Sit menin goottirockiin ostamaan vain pentagrammin. Sit siel oli aivan ihana musta punaisesti kirjailtu takki alennuksessa. shit. sit ostin gilin kakkoskauden ihan vaan koska ostan sen kuitenkin. No, huomenna tulee palkka. Hyi minua!!!

Nyt teen sen hemmetin esitelmän koulutusalastani peruskoululaisia ajatellen (miksi niille pitisi kertoa yo-pohjaisesta luokasta?) ja sit kotiin hellan ja nyrkin väliin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.