IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

[Ei aihetta]Tiistai 13.11.2007 19:49

Saakeli mua ahistaa. Musta tuntuu, et mä viime vuonnakin valitin siitä kuin ahistavaa on kun ihmiset ihastuu minnuun. Tuntuu, et kaikki vaatii huomiota ja pitäisi revetä joka paikkaan. Varsinkin jos itselläkin on tunteita niitä ihmisiä kohtaan, haluaisin viettää aikaa niiden kanssa eikä satuttaa niitä. Mutta minä tykkään olla myöskin yksin. Minä tykkää harrastaa liikuntaa ja tehdä kouluhommia. Minulla on kumminkin yksi ykkössuhde ja minulla on ystäviä joita myös haluan tavata. Ahdistaa kun kaikelle pitäisi raivata aikaa...

Skippasin ruotsin tunnin. Vein läppärin huoltoon. Saan sen vasta viikon päästä ja joudun maksaa 150€ Olo on masentunut ja itkuinen. Poikkesin kirjakauppaan katselemaan kirjoja. Se rauhottaa. Haluaisin vain käpertyä sänkyyn lukemaan meemi - kirjaa, jonka aloitin tänä aamuna. Sulkea kännykän, ei katsoa kelloa. Lukea vaan.

Kävelin atk - keskukselle päin. Masentavaa ettei kotona voi ollenkaan tehdä hommia ja huomennakin pitää tehdä käsin muistiinpanot.. Kävelin nurmikon poikki ja astuin jäätyneisiin lehtiin. Lauloin täysiä Tunnotonta ja itkin. Nyt yritän tehdä hommia..

Minusta tuntuu et Kuhmosen Anna istuu mun vieressä. En uskalla moikata ko en ole varma. Sekin on facebookis näköjään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.