IRC-Galleria

:)Keskiviikko 30.11.2005 11:42

voi voi kun urheilija ei tervettä päivää nää..
Ihan mielettömässä jumissa yläkroppa kun alotin eilen taas salitreenaamisen. Pitäs 2 kertaa viikos käydä mut saas nähdä onko aikaa. Onneks tänään on hieroja <3
Olin tosiaan eilen salilla ja oli kiva taas treenailla sieläkin. MP3 soitin alko sitten vittuileen niin, että toisesta kuulokkeesta ei kuulu mitään, ja se ei muutenkaan toimi.. varmaa creative laatua.. argh! No se pääse sitten takasin kauppaan tänään!
Ei vaan tee mieli mennä ulos kun tuuli meinaa viedä mennessään.. vaik ei se kyl tällästä tonnikeijua saa liikahtamaankaan :)
Pitäs kuitenkin keskustassa pyörähtää ostamaan ristolle cd :) ja toivottavasti en sitten eksy muualle...
mä en kyl ymmärrä mun matkakortin ajatusmaailmaa... ostin kautta muka joulukuun loppuun.. mut se näyttö näyttää et kautta on vaan 30.11. mut valo ei kuitenkaan oo oranssi eli se ei oo loppumassa eikä se ees tänään näyttäny oranssia... weird.. tai sit se vaan yrittää huijata mua, perkule.
Puuh.. vika mikrobilsan luento tänään, sit ois maataloudenliiketaloustiede ja markkinointi päällekkäin.. ja sit ois viel kahesta neljään akroekologiaa mut saas nähä meenkö :) pitää varmaan mennä kotiin tekeen power point esitystä. Sit pitäs kirjottaa 10 luentopäiväkirjaa ens keskiviikoks :/ jos kaks sais tehtyy päivässä niin ehkä mä selviin... pitäis pohtia jotain markkinoinnin luentoja mut empäs oo pahemmin luennoilla ollu :/
no vali vali taas kerran!
On sitä kivojakin juttuja, esim meil on maailman ihanin kissa ja mulla on maailman ihanin poikaystävä ja ens viikolla on tyttöjen ilta x)
ja koht alkaa kuukauden joululoma :P ja ens viikolla on ylioppilaiden soihtukulkue ja pressa pääsee taas vilkutteleen meille. Jos vaik tänä vuonna sais sen soihdun palamaan ennen senaatintorin kulmaa...!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.