IRC-Galleria

pimpeli pomTiistai 25.07.2006 01:11

On kyllä sikana aikaa siitä ku viimeks on tänne kirjottanu mitään! Mut nyt sitä voi taas kirjotella ku on ihan ikioma läppäri x)
Ei kyl kauheen pitkästi ehi rustailemaan kesän kuulumisia ku oon modeemilla netissä...
Oon parhaillaan Lohjalla töissä. Ihan mukavaa ollut mut on aika nihkeetä mennä seittemäks töihin joka aamu, varsinkin jos joutuu lähtee Hesasta ajaan ja kun on ihan liian helppoo mennä aikasin nukkuun iltasin.
Muuten kesä on mennyt tosi mukavasti. Eipä sitä oo kovin ihmeellisiä juttuja ehtiny tekeen... oli kuitenkin tuo edellinenkin työ melko rankka. Treenailtuu on tullu ja sit oon viettäny laatuaikaa kullan ja kisulin kanssa <3
Ollaan me kuitenkin ehditty käydä Lintsillä ja Siikaisissa :) Sit käytiin tytteleiden kaa Korkeasaaressa. Oli kiva taas saada vanha yläaste aikainen kaverikin kuvioihin :) Sattumalta törmättiin Lintsillä.. ja ei oo oikein yläasteen jälkeen törmäilty ku eri kouluissa oltiin ja sit ku mä viel muutin Helsinkiin.
Lohjallakin on mennyt aika tosi kivasti. Paljon ois kavereita keitä pitäs tavata! Nyt on vaan vähä vaikeeta kun isä on sairaana mut eiköhän se siitä. Nyt menee taas paremmin.
Viikonloppukin oli tosi vauhdikas. Käytiin äidin kanssa Turussa Puutarhaseuran retkellä ja ohjelmassa oli kierros turun linnassa ja sitten näytelmä Viulunsoittaja katolla. Oli kyl tosi mukava reissu ja näytelmä oli ihan sikahauska! Sit kelpas sen jälkeen mennä kultsin kanssa saunomaan :P sen jälkeen olinkin kyl aika poikki... sunnuntainakaan ei paljoo ehtiny lepäileen.
Tänään olin pitkästä aikaa Lohjalla treeneissä ja en oo vähään aikaan ollu niin kuollu tunnin treenien jälkeen! Kunnon asenteen testaus treenit taas :) sen jälkeen olikn ihanaa mennä uimaan ja moikkaamaan mun rakasta ystiä <3 ja sen riehukoiraa ;)
Mut nyt pitää mennä venytteleen et huomenna jaksaa tehä töitä ja pääsee käveleen...

Mokoma - Lujaa tekoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.