IRC-Galleria

voi vi**ujen kevät ***tana...Tiistai 25.07.2006 23:58

Ei niinku suunntelmat voi mennä enää enempää käteen.... Ensinnäkin eilen oli ne ihan sairaan rankat treenit, josta johtuen olin aamulla ku halolla päähän lyöty ja joka ikistä lihasta särki ihanhulluna... sit viel sai tallustella turvakengillä koko päivän ja sen takii on nyt säärten etuosat ihan krampissa.
Luulin et mulla oli tänään kampaaja ja se olikin vasta torstaina... lähin aikasemmin töistä ja kaikkee et ehdin sinne ja se oli viel jossain huitsin kevolassa :( tän päivän suunnitelmat meni sit vituiks sen takii... menin sit äkkii ennen treenei moikkaan kaveria ja sit puol kuolleena treeneihin.. sit toisen kaverin piti tulla käymään mut ei se tullukaan ja huomiseksikin tuli oharit. Mä en taida tehä huomenna mitään... paitsi käydä kahvilla duunin jälkeen ja siihen ei oo kelläkään mitään mussuttamista!! :)
Venytellä ainakin vois... oon ihan krampissa koko akka.
No mut voi sitä pahempaakin tapahtua mutta aika vittuuntunu olin. Onneks vaihteeks treeneissä tuli parempi mieli ja rauhotuin eikä päässy kauhee vollotus niinku viimeks ku tuli vähä turpaan :D
Mut se olikin viime viikko.. nyt en oo enää henkisesti niin paskana.
Noh..nyt loppuillaks hyvää ruokaa ja telkkaria ja sit aikasin nukkumaan :) ehkä tämä tästä vielä!

Gojira - From the Sky

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.