IRC-Galleria

:)Perjantai 27.01.2006 12:34

Jesh taas sitä on perjantai :) Oli karmee väsy aamulla kun heräsin... en oikein nukkunyt hyvin, kun kissa herätteli koko ajan.. tunki kuonoaan naamaan niin et meinasin tukehtua sen viiksiin :) sit se koko ajan steppaili päällä, repi hiuksista ja meinas mennä hermot. Lisäks näin taas vielä outoja ja ahistavia unia :(
Mut tänään sentään pääsin kouluun kaheksaks :) Viime perjantaina en vaan jaksanu.. pitää siel koulussä käydä ku sitä on niin minimaalisen vähän täs alkuvuodesta! ja mikrobilsa on ihan kivaa ja mielenkiintosta! Tajuukin jopa jotain ku sai vihdoinkin sen kemian läpi :)
Tänään sit ois työhaastattelu. Tarvii saada harjottelupaikka ensi keksäks.. toivottavast sen sais tuolta! Työt alkais toukokuussa ja se tarkottaa sitä, että en voikkaan lähtee Uppsalaan mehiläiskurssille :'( no ne pörriäiset saa odottaa ens kevääseen :) tai sit vois mennä isin kanssa hoitelemaan niitä kesällä!
Tyhmää kun suomessa ei enää pahemmin mehiläiskursseja järjestetä.. ne kaikki tehään yhteistyössä pohjoismaisten yliopistojen kanssa.
Illalla sit kämppiksen kanssa hengailua :) Luultavasti mennään venyttelemään ja sit kattomaan leffaa Riston luokse!
Eilen oli tosi kiva treenata penikkataudista huolimatta. Alkaa jo jotenkin omaksumaan uudentyyliset tekniikat ja uudet vaatimukset. Harmi kun sunnuntaina ei pääse matsaamaan :( siitäkin innostuin viime sunnuntaina vaikka aikasemmin oon aina inhonnu sitä!
Onneks masennuskin alkaa mennä pois... vanhat traumat vaan pyörii mielessä mutta eiköhän nekin tästä. Rakas kyllä saa mut aina iloselle mielelle :)
Eilen sain kyllä mahtavia kicksejä musiikista kun menin bussilla kultsin luokse. Nykyään mun tehobiisejä on Verjnuarmun Itkuvirsj' ja Eternal Tears of Sorrown Raven Eyes :)
Että tällästä tänään

"Ilimoelle kajahtaa itkuvirsj' ja verreen peittyy rannat,
Kalaman viisuva veisataan, se kaavas tiältä kantaa
Synkän sävelen tahissa lippuu joen vesillä laatta
Rannoella kylän väkj' kuorossa kirroo elon raskaatta"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.