IRC-Galleria

:)Tiistai 31.01.2006 12:17

jee viikon eka koulupäivä oli tänään ja sekin huimat 2h x) Vois vaikka mennä vähän puntille ennenku näkee kaverin. Pitää vaan tehä sen verran rauhallisesti et jaksaa illalla tehä hyppypotkuja.... vyökokeeseen on about kuukaus!!! Meinaa tulla kiire.
No kaippa siitäkin läpi pääsee... vaikka hyppypotkut ei suju :/
Viikonloppu meni mukavasti, sekin oli 3 päivänen :) Perjantaina oltiin Riinan kanssa kaupungilla ja sit mentiin Riston kanssa kattomaan Maailmojen sotaa. Oli yllättävän hyvä leffa.. ennakko-odotukset ei ollu mitkään erikoiset. Lauantaina loikoiltiin riston kanssa kotosalla, mitä nyt kaupassa käytiin ja saunottiin. Leffoja tuli taas katottua ja leikittyä kissan kanssa. Sunnuntaina innostuin lähtee lenkille ja tekeen pilatesta.
Eilen olin vielä vapaalla. Oli kyl kiva kun ei tarvinnu lähtee töihin, mut huomenna sit taas... Kävin ostamassa itelleni ja tytsyille liput Finnish Metal Expoon :) Sitä täs odotellaan ku kuuta nousevaa.
Musaakin innostuin latailemaan ja löyty uusia hyviäkin bändejä. Amorphiksen uusin on kyl aikasen loistava... sekin bändi on palannut vähän samoille linjoille kun Elegy levyllä!!
Noh, eipä tässä taas kummempia. Väsyttää vähän niinku aina treeni-illan jälkeen. Eilen oli kyl hirmu kivat treenit! vaihteeks en kolhinu itteeni ollenkaan ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.