IRC-Galleria

Jeeeeeeeeeeeeeee!Perjantai 03.03.2006 18:06

Kivaakivaakivaa
Sain tänään oman lumilaudan, vihdoinkin! Isi huus sen mulle huuto.netistä ja käytiin kattoon sitä tänään Lohjalla :) Se on aika magee salomon, tosi hyväkuntonen vaik on käytetty.
Eikä se nyt niin hirmu kalliskaan ollut...
Tosiaan tänään on pitkästä aikaa Lohja-päivä :) Pitää sitä nyt porukoita joskus käydä moikkaamassa ja Katria <3 tänään näkee Laraakin pitkästä aikaa. Ja kyllä tuo meidän vanha mammakin muisti mut vielä, Iita siis.
Aamulla oli taas ihan sikatylsä luento... luin vaan sitä kurssikirjaa koko luennon... luennoitsija vaan haukotteli ja sitä ei todellakaan viittiny kuunnella! Nyt alko mun hiihtolomakin.. tai oikeestaan vaan perioditauko ja ens viikolla lähetään laivalle! En ookaan laivalla ollu sitten viidennen luokan....
Huomenna on ottelu-poomse leiri. Treenit 10.30-16.45 ja sit viel salikisat päälle... huh toivottavasti kunto riittää!
Saan vihdoinkin suksenikin tuotua lohjalta hesaan ni pääse hiihteleen :) ja nyt kun on oma lauta niin lautailemaan :)
Tänään olin taas elämää fiksumpi... luulin et äh unohdin avaimet ristolle, mut ne olikin mun taskussa koko ajan :D soitin ihan turhaa kämppiksellekin et oothan sit varmasti kotona... ja sit viel aattelin et kävisin hakeen ne unohtuneet avaimet ristolta o.O ja millähän avaimilla sekin ois tapahtunu? Kysyn vaan :)
No ei sitä aina voi olla niin fiksu.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.