IRC-Galleria

Mul on VÄSY!Maanantai 20.03.2006 12:10

Huh mikä viikonloppu!
Oli taas aika paljon tekemistä. Perjantaina tosiaan "vähän" urheilin ja kärsin siitä viel tänäänkin :) Perjantaina olin myös Pollin kanssa kaupungilla. Piti ostella hiusvärjeä ja sen sellasta... puolet asioista mitä alunperin piti ostaa unohtu... no aina ei voi voittaa. Unohdin riston nimpparitkin :( en vaan oo tajunnu katella kalenteria... noh isä sentään muisti ne ajoissa :) se sai sitten bissee jälkikäteen :) kai se on parempi myöhään ku ei millonkaan.
Lauantaina käytiin moikkaamassa kavereita. Eli käytiin jussin ja hannan luona ja sit siel oli timo ja sen uus tyttelikin :) Oli ihan kiva nähdä niitäkin :)
Sit mentiin kaupan kautta kotiin, innostuin siivoilemaan sit laitettiin ruokaa ja mä rupesin värjäilemään hiuksia. Se on kyl ihan älytöntä säätämistä yksin, mut meni paremmin ku viimeks. Nyt on sit kivat sinimustat hiukset :)
Sit tulikin Jari ja Elina ja alettiin valmistautumaan Amorphiksen keikkaan. Tehtiin siinä elinan kaa drinkkejä... sekottettiin Piña coladaa ja cokista... siit sai aikaseks ihan älyttömän vaahdon :) maito ois varmaan menny sen kaa paremmin.
Pääsin sit Amojen keikalla eturiviin keskelle :) sai tosi mahtavia kuvia. Ainoo vaan et sellanen kamoissa oleva itsetuhonen teinigootti meinas pilata koko keikan :( no se sai kyllä kyynärpäästä naamaansa.. ite kerjäs. Tarvii tulla hinkkaamaan toisen takapuolta ja tönimään ja rääkymään korvaan... argh!!
Keikka oli kyl tosi mahtava noin muuten. Black winter day jäi edelleenkin puuttumaan :(
Kömmin sit 2 aikaan yöllä kotiin ja klo 7 herätys ja lähettiin leirille puol kymmeneks. Oli aika tuskaa siel leirillä ku penikat alko vaivaamaan jaloissa tosi pahasti :( Onneks siitäkin leiristä selvittiin kylmägeelillä ja särkylääkkeillä! Illalla mentiin syömään ja juhlistamaan vuosipäivää :) oli kyllä aivan ihanaa ruokaa. Sit sen jälkeen kyl nukutti.. jaksoin sentään kattoo tanssii tähtien kanssa mut en enää shaftia :( oisin tahtonu nähä sen uudestaan mut en jaksanu taistella väsylle.
Tänä aamuna aattelin et nukun koko loppuelämän, mut kuitenkin lähin reippaasti kouluun :) Näin tosi outoo unta et bast karkas ja löysin sen koulusta enkä saanu millään vietyy sitä sylissä bussilla kotiin ku se rimpuili koko ajan :/
Tänään viel pitäs jaksaa treenailla. Vois kyl jättää noita loikkimisia vähemmälle et saa jalat kuntoon vyökokeeseen....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.