IRC-Galleria

miksei aina vois olla perjantai.. :)Perjantai 25.11.2005 14:08

Täällä sitä taas kirjotellaan.. ja kemian laskarit alkaa vartin päästä.
Tänään on ollu fiilis korkeella.. en oo jaksanu keksiä mitään murehdittavaa. Sain jopa Riston villapaidan takakappaleenkin valmiiksi :) Nyt sit alotetaan alusta.. kivaa tuo neulominen kyllä on. Rentouttaa.. mut luennot menee vähän ohi x)
Tosiaan vielä 4h kemiaa.. sit Kumpulaan ja 17.10 saan uuden saliohjelman :) Jos sitä sit vaiks taas rupeis punttaamaan..
Eilen kattelin OC:n kolmannen ja neljännen jakson... niit vois varmaan katella uudestaan ja uudestaan kyllästymättä! En oo ikinä ollu näin koukussa mihinkään tv sarjaan... paitsi Cold feet sarjaan <3 joskus saatiin lukion iltakurssilta lähtee kotiin kattoon cold feetia silla eholla et peittää tekstitykset :D
Bast on taas raadellu mut.. ja se on kohta tappanu kaikki sohvatyynyjen tupstut.
Eilen sai taas hyvää valmennusta ristolta. En oo vaan mikään paras valmennettava.. mut kyl mulle jää hyvin mieleen mitä risto neuvoo. Kantsii totella itteensä fiksumpia :)
Ahh tuolla sataa lunta! Aamulla kattelin kuvastosta lumilautoja... sitäkään harrastusta ei haluis jättää mut ongelma on et se vaatii rahaa ja aikaa.. eikä yksin oo oikein kiva mennä rinteeseen. Viimeks laskin joskus pääsiäisena riston ja timon kanssa, oli kyllä sairaan kivaa!
Tänään näkee Harry Potterin, jee :) toivottavasti se ois yhtä hyvä kun ne edelliset... mut oon kuullu et se kirja ei ainakaan ollu niin hyvä.
Kohta alkaa viikonloppukin :) ja siit on tulossa kiireinen.. pitää siivota ja tehä koulujuttuja.. ens viikolla alkaa tentitkin :/ miten ihmeessä mä ehdin??! kertokaa mulle..
ei kyl jaksais mennä enää luennoille, tekis mieli vaan mennä hyppimään ulos lumisateeseen :) lumisade on varmaan yks parhaimmista asioista mitä mä tiedän! Jospa se talvikin vihdoin tulis, jo sitä Lapintyttö on odottanutkin.
Varmaan nyt riittää paskanjauhanta.. ja kemman salaisuudet kutsuu. Muistakaa: jos kaikki maailman virukset laitettais jonoon, sen pituus ois 2 valovuotta. Ettäs tiedätte :)
hauskaa viikonloppua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.