IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Painiva Pyhimys [ City | Tampere 23/2007 ]Keskiviikko 05.12.2007 04:01

File: Risto Kuoppala alias Johnny ”The Saint” McMetal

Pituus 185
Paino 85
Ruoka: kiinalainen
Juoma: Coca-Cola
Tuoksu: Police

Risto Kuoppala erottuu muista tämän vuoden Mister Tampere -finalisteista tatuoidulla ja pitkätukkaisella olemuksellaan. Hänen sivupersoonansa Johnny ”The Saint” McMetal puolestaan murskaa luita showpainiryhmä S.O.B.:n riveissä.

Kuinka kaltaisesi pitkätukka on eksynyt Mister Tampere -kilpailun finaaliin?

”Mietin vähän aikaa, että haetaanko kilpailuun nyt uskottavuutta ja uusia tuulia raskaammalta puolelta Lordin tapaan. Metallipiireissä moiseen mittelöön lähtemistä ei katsota välttämättä kauhean hyvällä, mutta onneksi sieltä löytyy huumorintajuakin. Kilpailun järjestäjäthän olivat innoissaan saadessaan minut mukaan.”

Taiteilijanimesi showpainissa on The Saint? Oletko pyhimys?

”Hahmoni on nimeltään Johnny McMetal, ja The Saint on soturinimi, joka kuvastaa painijapersoonaani. Olen erilainen pyhimys, keskityn oman käden oikeuden jakamiseen.”

Kuinka virkeä showpainikulttuuri Suomessa on?

”Lajia yritettiin tuoda Suomeen liian kovalla vauhdilla 2000-luvun alussa. Promoottorit tekivät vääriä valintoja ja toivat järjettömillä summilla lajin suuria nimiä Suomeen. Nyt tapahtumia järjestetään hitaammalla tahdilla, ja showpaini kehittyy täällä pikku hiljaa.”

Kuuletko usein päänaukomista hassuista trikoista ja sovituista otteluista?

”Pukeutumisesta kuulen harvemmin, sillä eivät kaikki showpainijat käytä trikoita. Jos joku kertoo, etteivät iskut mene perille ja että ottelut ovat sovittuja, pyydän lupaa heittää päänaukojan lattiaan – ei se ole yhtään sen pehmeämpi kuin kehäkään. Minulla on riittävästi murtuneita luita, että tiedän touhun olevan totta.”

Heitätte S.O.B. -ryhmän kanssa painikeikkoja baareissa. Minkälaista yleisöä teitä tulee katsomaan?

”Toiset tulevat arvostelemaan, he yrittävät etsiä virheitä ja seuraavat iskujen perille menemistä. Toiset taas ovat tulleet juomaan olutta, huutamaan, kannustamaan ja eläytymään otteluun. He ovat kaikkein parasta yleisöä.”

Kerro lopuksi erikoisliikkeistäsi, joilla viimeistelet vastustajan.

”Demon Trap on jalkalukko, jolla vastustajan saa luovuttamaan. Varsinainen nimikirjoitukseni on kuitenkin Skull Cutter. Siinä vastustajan leuka iskeytyy olkapäähäni samalla, kun hyppään vapaalla pudotuksella istumaan. Se vie tavallisesti tajun.”

www.sobwrestling.com
www.thesaint.fi

Juttu ja Kuva: Ville Aalto [City -lehti]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.