IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Ei Jumalauta..Maanantai 30.01.2006 22:53

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun jokin asia käy kunnolla satuttamaan/loukkaamaan mua niin pyrin tahtomattani viemään asian niin pitkälle kun suinkin mahdollista jotta minua sattuisi mahdollisimman paljon. Eli kyseessä sattumisen maksimointi. miksikö.. sieltä on vain sitten yksi suunta ja se on parempaan päin.

2. Kuuntelen joskus musiikkia jota kaiken järjen mukaan mun pitäisi vihata. Sitten vain nauran sille musiikille ja sen jälkeen mulle luontaisempi musiikki maistuu taas paljon paremmalta.

3. Perfektionismini.. en vain millään voi jättää keskeneräistä työtä kesken ellei se sitten ole jotain mitä en vain voi sietää tehdä.

4. En vain voi sietää muita cola juomia kuin Coca-Colaa. Etenkään en voi sietää tuota syntistä plagiomönjää jonka nimeä en suostu sanomaan koska sen lausuminen on kirosanoista pahimpia. Eli P*%¤i voi painua vittuun.

5. Keskustelen ja neuvottelen itseni kanssa useinkin erilaisista asioista.. eli olen siis ilmeisesti jakomielitautinen.. se olkoon viides outo tapani.

(hankalaa sanoa itsestään outoja tapoja kun mulle ne asiat joita muut voivat pitää outoina on lähinnä normaaleja)

Tragedienne
Frequency_
Demented666
Ijynx
von_Coppola

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.