IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei aihetta]Tiistai 06.12.2005 00:29

Radiossa soi kappale, jota lauleskeltiin Brasilian "unelmamatkan" ekana iltana hotellissa saksalaisen tytön sästäessä kitaralla. Olen taas viimeiset pari päivää miettinyt paljon Brasiliaa ja ihmisiä siellä. Mikkokin palasi etelästä ja toi mulle juomalasin tuliaisiksi. Äiti oli sitä mieltä, ettei tuliaisia olisi edes tarvinnut tuoda. Minun mielestäni kyllä tarvitsee! Kuitenkin ollaan kateellisia niille, jotka pääsee etelän lämpöön edes hetkeksi - on helpompaa olla onnellinen toisen puolesta kun saa edes tuliaisia.

Kotimatka Järvenpäähän meni melko leppoisasti. Tampere-Riksu juna oli myöhässä, mutta Riksu-Hki juna jäi onneksi venailemaan meitä myöhästyneitä. Koitan ensi kerralla olla vähemmän kiukkuinen, kun venailen Saunakalliolla myöhässä olevaa Riksun junaa... Lopussa kyllä jo vähän väsytti ja oltiin Veeran kanssa melko hiljaisia, kun satuttiin samaan Riksun junaan.

Rikoin talomme järjestyssääntöjä tamppaamalla matot juhlapyhän aattona kello kahdeksantoista jälkeen. Mutta eipä se tuntunut ketään häiritsevän. Siivoskelin muutenkin ja ripustin jouluvalot ikkunaani.

Ajattelin mennä ajoissa nukkumaan. Oli melko mukavaa nukkua Pyhärannan-kotona uudella vuodesohvalla. Haluaisin taas omankin sänkyni seinän viereen. Olis turvallisempi nukkua. Katsotaan mitä keksin, kunhan Tiina K. saa koottua kirjahyllyni.

Alan tottua olemaan yksinkin kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.