IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Pakanakooppi mulle :)Torstai 20.03.2008 17:35

KAKSONEN 22.5. - 21.6.

Kuka onkaan tuo tiuhaan noitanimeänsä vaihteleva vannoutunut eklektikko? Hän on elohopean lailla sinkoileva kaksonen. Hoikkana ja ketteränä hän löytää itsensä alkuviikosta joogafilosofian parista, mutta perjantaihin mennessä vannoo jo hellenistisen pakanuuden nimiin. Moni tuttava väittääkin kaksosta skitosfreenikoksi. Hän on kuitenkin vain huurupäisen kaksinainen ja innostunut monesta asiasta yhtäaikaisesti. Hän on myös hyvin kärsimätön ja väittääkin sisäistäneensä lehmänpaksuisen BoSin täydellisesti pikaisella selailulla.

Traddua kaksosesta saa kuitenkaan harvoin vaikka kirveellä uhkaisi, sillä kaikenlaiset rajoitukset ja säännöt ahdistavat häntä silmittömästi. Kirves tulee kuitenkin usein mieleen kun katselee tämän teräviä ja veistetynnäköisiä kasvonpiirteitä.

Nopeasti muuttuvat mielipiteet ovat luoneet kaksoselle taidon järkeillä salamannopeasti. Hän on myös suostuttelun mestari ja onnistuu tarvittaessa myymään vaikka siitepölyä ja pöliseviä norjalaisia metsäkissoja astmaatikolle. Eklektisestä heilumisesta huolimatta kaksosessa säilyy peruspiirre: hän on ihmissuhteiden asiantuntija. Kaksoset hortoilevat usein transsimaailmassa, eikä kummakaan sillä valvomisen määrällä. Hänen mielestänsä nukkuminen on silkkaa ajanhukkaa.

Lempityökalu: Deosiliin pyörivä pesukone
Toteemieläin: Vilkkuva robotti josta saa epileptisen kohtauksen
Noitanimi: Hermes...eikun Lady Battery...tai ehkäpä sittenkin...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.