IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Sairastelut...grrrTorstai 22.03.2007 16:21

Mikä ihme epidemia pitää suomen hallussaan tänä "talvena"??? Mulla alkaa riittää kaikki ihmeen norot sun muut virukset ja bakteerit. Itse olin flunssan kourissa reilut 5 viikkoa ja nyt taas! Tyttärellä vihdoinkin huomattiin mitä sitä vaivas kolmen viikon painostuksen jälkeen. Onneksi selvis,muuten ois ollut jälkitauteja odotettavissa ja sairaala-oloa. Mutta onneksi mie en ole se joka periksi anna ihan helpolla :) Alkaa tosiaan riittää nää hemmetin taudit! Olen kypsynyt niihin. Itselläni tällä hetkellä keuhkoputken tulehdus! hemmetin kivaa!! Grrrr....
Miksi eivät tarkista kaikkia mahdollisuuksia lekurit? Ajattelin vain sitä että tyttärellä on ollut korkea kuume, rauhaset turvoksissa, peitteitä kurkussa, haavaumia kurkussa ym.. ja pallotellaan sitten edes takaisin ja joka kerta sairaslomalapulle eri diagnoosi....Eilen kiehahti kun soitin paikalliseen TK:n päivystykselle tilaakseen aikaa hänelle:"No onpas pitkään venynyt tuokin flunssa teillä, no katotaan jos löytyy aikaa lääkäriin". Sain soittaa ensiapu-polille että faksaavat tietonsa viljelyistä ym..tk:lle ja tilaavat ajan meille lekuriin että nyt oli mun mitta täynnä, eikä aikaakaan kun päästiin lekurille joka totesi Mononukleoosi...maksa-arvotkin 4X korkeemmalla kuin normaali-arvot, haima paisunut ja munuaisetkin voi alkaa oireilla. Mulla otti tulta!! Mutta siihen ei löydy parannuslääkettä vaan lepoa ja juomista ja kuumetta alentavaa ja särkyä lievittävää. Eli 4-5 kertaa rampattu lekurissa ja nyt vasta heille selvisi mitä sillä on! Koska tämä lekuri ei tarvinnut kuin katsoa kurkuun niin heti labraan ottaan monokokeet ja siinä se syy oli!
Ei ole luottamista näköjään meiän tk:oon. Siellä on pari hyvääkin lääkäriä,mutta niille on vaikeeta päästä, mutta eilen päästiin johtavalle lääkärille suoraan (yks niistä kahdesta parhaasta) kiitos ensiapu-polin toimia.
Siksi neiti on nyt ollut sitten kotona kohta 3 viikkoa plus vielä on sairaslomaa 29.3 asti laitettu.
Ja onneksi se ei tartu muutoin kuin saliivin kautta tai samasta lasista tai pullosta juomisesta,mutta lääkäri ei suositellut että hän käsittelee ruoka-aineita ja olisi asiakkaitten kanssa tekemisissä koulussa. Sillä olisi työharjoittelua nyt ja sitä ottaa rankasti aivoon kun ei pääse tekemään sen minkä pitää. Mutta kuten se nainen niin hyvin asian esitti kun soitin ensiapu-polille: "ei ole teidän syy tämä tauti".... Se ei siis tule liian vähistä vaatteista, vaan suutelemisesta, toisen kanssa jakamasta limukkapullosta ym..ja stressikin sen voi puhkasta. Eli teille joka epäilette että hän on lintsannut sanon vaan että toivon teidän saavan tätä samaa tautia niin tiiätte mitä se on, kun suuta ei melkein saa auki että saa syötyä kunnolla, ei voi puhua eikä nielasta ja kuume on jatkuvasti 38-39,8 välillä.
Nauttikaa vinoilustanne kunnes itse ootte samassa veneessä.
Kummallisinta on että sillä on kuulemma ollut sama tauti kerran aikasemminkin, kokeiden perusteella, mutta kukaan ei meitä siitä informoinut.
Silloin se kerkes olla terveenä noin 4 viikkoa ruhtinaallisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.