IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Kiva,kiva....Torstai 19.07.2007 20:22

Kiva,kiva..taas sataa ja tuulee kylmästi. Kävin vaan ulkona kääntymässä ja heti oli lahkeet märkänä.
Huomenna tosin lähen viikonlopuksi pois tästä Beirutista :) Se on nykyinen nimi tälle pihamaalle :)
No ei sen kauemmas kuin Pietarsaareen,mutta pääseepähän veks.
Tällä hetkellä tunkee 4 intiaania mun pieneen kahden hengen mökkiin siellä Pietarsaaressa ja minä itse tulen sinne huomenna. No, sopu antaa sijaa. Jopa alueen valvojat lupasi heille viedä lisäpatjoja sinne. Raukat oli nukkuneet yön autossa soittimien kanssa ja soittivat mulle sit hädissään jos voisin heille majoituksen järkätä.
No, mitä ei tehä ystävien eteen. Siis eikun s-postia alueelle ja jätkät sai yöpaikkaa. No problem.
Pitäs vissiin alkaa pakata mitä ottaa huomenna aamulla matkaan ja lahjatkin pitäs kääriä paperiin. Siskon poika täytti 2 v. ostin sille pienen Dimmu Borgir-paidan ja merirosvotossut :) Sisko riemastuu kun jätkästä tehhään hevari :) Osaa se jo näyttää hevimerkinkin (serkku opettanut) ja osaa myös kuulemma headbanging :) ostin sille kans nahkatakin. Ei löytynyt niin pieniä maihareita mistään,muuten oisin ne ostanut sille. Ja tietty kamo-housut.
Ensin täs pitää teetä juoda että pysyy lämpösenä ja sit pakata. Peitto, tyynyt ja sijauspatja aion ottaa mukaan. Inhoon vaahtomuovipatjoja selän alla. Tyynyt siellä ei ole mistään kotosin, litteät kuin makais suoraan patjalla ilman tyynyä. Ja peitot ovat yleensä joku ohut filtti. otan untuvapeiton matkaan!

Kivaa viikonloppua kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.