IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland
Kyllä mukavaa oli ja niin poispäin,mutta sattuikin sellasia asioita jotka en ois Pietarsaarelaislta ees voinut oottaa. Natsilipun kanssa tullaan heilumaan intiaanien edessä ja hävyttömyyksiä laukomaan. Läimäytetään yhtä intiaania takaapäin taka-raivoon diskossa ja hän ei edes tiedä kuka sitä teki kun ei kerennyt nähä. Venäläismyyjätär huutaa hävyttömyyksiä ja kutsuu järjestäjät paikalle häätämään intiaanit kun hän pitää myydä kipponsa ja kuppinsa (joka kukaan ei ees ostanut), juopotkin haukkuu neekereiksi heitä. On kuulemma sattunu välikohtauksia muuallkin intiaanimuusikkojen kans kuin Pietarsaaressa. Sietäs porukka hävetä!!! Suomalaiset muka niin suvaitsevia ja omaan napaansa tuijottajia. Välittäisitte tekin edes muista kuin ittestänne. Päälle tullaan kyllä useampaa kuin tasaväkisten. Eikö uskalla tulla sanomaan jotain hyvää? Pitääkö jengiin sopeutua jollain lailla??? Onko tollanen kokeilu joku koe päästääkseen jonkun jengin koviksien suosioon??? Minun tuollanen näyttää miten kypsiä olette ulkomaailmaan.
Eli aivokapasiteetti ei ole kuin muutama harmaa solu!
Ajattele että nämä intiaanimuusikot tekevät monia iloisiksi musiikillaan ja ihmiset todellakin odottaa heidän tulevan just heidän markkinoille. Ajattele että niilläkin on ystäviä jotka ovat heistä huolestuneita ja perheet.
Mitä tekee tesitä parempia kuin heitä? Sanoisin että kukaan ei vedä vertoja heille! He ovat huolehtivaisia, arvostavat ystäviään ja perhettään, kunnioittaa toisia ihmisiä, ystävällisiä muita kohtaan jne. Mitä he ovat tehneet ansaitakseen tällasta paskaa???? Tietääkseni he eivät haasta riitaa kenekään kans. Mutta kait se ottaa suomalaismiesten omantunnon armoille kun on vähänkin eksoottisempi vaihtoehto nurkilla jotka tytöt ennemmin ottais kuin joku räkä-poskella suomalainen juntti!!

Sanonpa vaan: JÄTTÄKÄÄ MUN KAVERIT RAUHAAN! Jos on pakko tapella, tapelkoot keskenänne äläkä syyttömiä vedä siihen!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.