IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Enää kuukausi tasan...Perjantai 07.09.2007 16:53

Tasan enää kuukausi kun lähen Turkkiin !!!! Jippii!!! Ihanaa päästä pois edes viikoksi muualle täältä :)
Ja suureen päivään on kuukausi ja 5 päivää :)
Vattu, ei kelvannut merimiespassi passiksi kun lähtee privaattireissulle, eli ei kun maantaina hommaamaan toista passia ja passikuvia!!! Sinnekin lähtee sit 60 euroa prkl....
Viikon sit kestää ennenkuin saa sen uuden passin. On tää Suomen byrokratia huippu!!!!
Olin menettää hermot kun soitin kyttälaitokselle ja kysyin niitä passijuttuja. Ja kun edes osaisivat selittää niin että toinen ymmärtäiskin jotain, mutta hyvä kun edes osaa hintoja selittää, sen se kyllä osas. Piti soittaa paikalliselle toimistolle ja kysyä vielä toisen kerran ja sieltä osas selittää niin että miekin jotain ymmärsin :) Eikö ne osaa selkokieltä puhua virastoilla? Kyllä pisti miettimään perhana kun laitoin luurin kiinni.
Ja kaiken huippu: eilen lihas antoi myöten stressille ja paljolle työlle. Pam ja se on jumissa! Kiva... Nyt ei voi nostaa juuri mitään ja sit hyvä kun saa pään käännettyä oikealle. Terkkarikin sanoi että :"Mitä ihmettä oot tehnyt? Tää lihas on kireempi kuin viulunkieli". Vähän tuli kirosanoja kun se hiero siihen jotain Mobilaattia ja mukamas hiero lihasta. Lähellä oli ettei saanu vasenta koukkua. Toki, ei se hänen syy ollu että lihas jumittu,mutta kun se piti siihen käydä tassuineen kopeloimaan!

Hyvää viikonloppua teille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.