IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Jep,.....Torstai 04.10.2007 13:04

Pakattu on ja dollarit lompakossa, vihkipaperitkin laukussa. Matkaan tänään Vaasaan ja ei mua ehkä täällä näy ennen kuin 14 päivä taas. Eli olkaa ihmisiksi :) Tuntuu kuin oisin ottanut liikaa kamaa matkaan....tai sit lentolaukku on liian pikkunen :) Tänään sit haen junaliput hesaan ja lauantai-aamuna klo 06.20 lähtee juna kohti hesaa ja checkin:ssä pitää olla jo 14.50 viimeistään. 16.20 lähtee kone kohti Antalayaa :) Nyt alkaa hivenen tosin jännittää...
Onneksi on muuten nasolin keksitty!!! Koska aina lentäessä mulla menee korvat lukkoon ja ei aukee sit millään, mutta Nasolin auttaa siihen. Suihketta vaan nenään ja no problem. Ei kiva jos joutuisi istumaan 3h45min korvat tukossa ja kipeenä. Tuntuu kuin tärykalvot puhkeaisi. Laskeutumisen jälkeen ei kuule sit tuntitolkulla mitään :) Siksi olen inhonnut lentämistä aina. Mutta onneksi löytyy apu nykyään.
Ton pakkaamisen kans meni tosiaan hermot. Kaikki piti olla just eikä melkein, eriteltynä minigripin litran pusseihin. Lentokentällä ei ois mikään ihme että kaivaisivat kaikki uudestaan sekasin tullitarkastuksessa. Sit saan kyllä raivarin jos joudun taas laittaa kaikki niinkuin olin sen jo saanut. Siistiin pakettiin kaikki. Ai niin, yks asia jäi pakkaamatta: kirja! Ilman sitä en nouse koneeseen.
Eli siis olkaa ihmisiksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.