IRC-Galleria

Warjo

Warjo

I ain't no nice guy
Kyllä! bemari toimii! ja tuli lunta, voiko olla elämä enää ihanampaa, no voi tietenki, tyhmiä kyselen, mutta asiaan! Aika ihmeellistä kyllä olla vapaapäivänä tähän aikaan aamusta hereillä, noh siis sehän juontaa juurensa siitä kun piti tuo äippä tuosta viedä kursseille, kun se ei oikkee tykkää bemmulla ajosta (eikä siitä kun sitä pitää hehkuttaa niinku diisseliautoa että se lähtee käyntiin!) no eipä siinä veinpä sen sit kursseille, raivokkaasti suttaillen tietty, no ei sentäs, ihan nätisti ajoin ja nyt sitten en tajua edes mennä takas nukkumaan, enkä varmaa sais ees unta jos menisin. perkele!

Ja sitten tämä driftaajan käsikirja, vinkkejä aloittelevalle luisuttelijalle:

1. Etsi joku hiljainen mielellään iso, leveä alue (esim. parkkipaikka) missä ei ole paljon muita autoja (eli oulun markettien parkkipaikka ei siis käy!) ja harjoittele, huomioi se että sellainen 3sec renkaiden sutiminen ja pieni auton heilahdus EI oo hienoa, se on säälittävää, elikkäs ei muuta ku urku auki ja rattia vispaamaan kyllä se siitä pikkuhiljaa sitten luonnistuu.

2. Jos se ei sitten kuitenkaan meinaa luonnistua (eli tuntuu siltä kuin auto ei olisi käsissä kuin sen alun 3sec) niin anna olla, et vaan osaa joten jätä homma muille (kunpa kaikki vaan tämän tajuaisi).

3. jos et osaa ja ignoraat kakkosen ja näyttelet taitojasi muille, älä tee sitä yleisellillä alueilla, kuten siellä oulun markettien parkkipaikalla, koska kaikki muut nauravat sinulle päin naamaa! Tai itseasiassa, tule toki marketeitten parkkipaikalle, kyllä mulle nauru maistuu.

siinäpäs nämä vinkit varmaa onki. ehkä lisäilen jotai yhtä turhaa jos jaksan. mutta jos vaikka nyt kokeilisin nukkua.


ainiin! lisäystä, jos on etuvetoinen auto niin KÄSIJARRULLA leikkiminen on ihan oikeesti tylsää :) vaa kyllä niilläki luisua saa ilman käsijarrua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.