IRC-Galleria

Mau.Lauantai 03.11.2007 01:50

No, torstai oli aika karsea. Jouduin menemään sinne uimaan, meidän piti ehtiä tehdä puolessa tunnissa se, mikä normaalisti ois tehty tunnissa, eli ei saatu pitää hetkeäkään taukoa. Oon huono uimaan.. Kyllä mä pinnalla pysyn, mutta en hallitse niitä hengitystekniikkoja.. Tuntuu että tukehtuu sinne. Enkä tykkää esiintyä uimapuvussa ja upeissa uimalaseissa. Ei siin mitään ettenkö ois tyytyväinen kroppaani, oisin tyytyväinen vaikka olisi massaa enemmänkin, mutta kasvot.. Pläh.

Kun tultiin uimasta, mentiin suoraan syömään ja sain kestää koko ruokasalin tuijotukset. Joka hemmetin välissä joku tuli että "Hei sulla on lasit, millon sää nuo sait?" "Eile.. -__-'" Sitten yleensä karkasin jonnekkin, ei oikein innostanu kuunnella. Onneksi kaverit ei kamalasti niistä jaksanu jankuttaa, Kati vaan väitti jatkuvasti että näytän veljeltäni.
Enhän mä toki ole koulun ainoa rillipää.. Moni muukin on kokenu just saman, mä vaan jaksan valittaa siitä.

Kotona Jere jakso taas jankuttaa siitä, että nämä sopii mulle, painuin omaan huoneeseen ja kävin illan aikana pari kertaa huoneen ulkopuolella. Mässäilin uimahallikarkit ja istuin koneen ääressä.. On mulla elämä.

--

Tänään, perjantaina vielä jatku sama rumba. "Hei ootko sä saanu lasit. Saanko mä kokeilla?" päivän aikana ainaki viis tyyppiä kokeili mun laseja ja loput tyyty kyyläämään.
Liikassa oli aamulla ah niin ihanaa aerobicciä, tykkään tavallaan mutta näytän idiootilta. Mah.. Sitten kun ne saakutin peilit piti laittaa siihen eteen että ittensä näki kokoajan.

Neljännellä tunnilla jo yli puolet luokasta lähti valmistautumaan sählymatsia varten. Me loput jäätiin istumaan enkunluokkaan ja kuuntelemaan 5 minuutin ajaksi kun ope luki meille Aku Ankkaa omalla murteellaan. Siinä Katin kanssa paapatettiin Hevijengin seurassa. Sitten saatiin lähteä kattomaan omien liikkaryhmien peli, jonka jälkeen piti vielä tulla käymään luokassa.
Pari luokan poikaa ei sitten tullutkaan ja ne, jotka lähti hakemaan kyseiset henkilöt, saivat jäädä sitten katsomaan peliä. No, tottakai kaikki lähti.

Pojat sitten löytyivät salista, suuren ihmismassan takaa. Joku yritti jo lähtee vetään niitä hihasta, mutta mä tökkäsin selkään ja karjasin poikien nimet ja että niitten pitää mennä käymään enkunluokassa. Virnistin nolona ku huomasin että varmasti puolet salissa olijoista, jos ei kaikki, oli kuullu kun mä karjuin niitä siellä, vaikka siellä oli sählymatsikin käynnissä. Siinä vieressä ne ysin pojat katto vähä "WTF, lähteeks tosta noin iso ääni?". Lähin sukkelaan sitten sieltä veks katsomon puolelle kauemmas niistä jotka kuuli parhaiten.

Myöhemmin siellä katsomossa olin vähällä saada pallon taas poskeen, kuten viimevuonna, mutta en onneksi ihan. Lähellä oli. Tälläkertaa ehdin väistää.
Käytiin me sitten välipalalla ja sain nakella sitä palloa pois ruokalasta aika monta kertaa x'D Salin ja ruokalan välissä on semmonen verhosydeemi jonka saa avattua.
Meille ei ollu tällä kertaa mitään tarjolla, pelkkää vettä lipitettiin siellä kun mehuakaan ei saanu ottaa kuin pelaajat, siinä valvo kaks opettajaa kokoajan -_-' Ihan kun kunta niin köyhä ois että pari tyttöö ei saa mehua ottaa.
Istuttiin siellä sitten pöydällä ja mie seilasin hakemassa mun ja kaverin kengät sitten toisen kaverin kengät jalassa. Siellä sitten yhdet lääppii ihan onnessaan ja kiva tunkea sinne että "hei mun kengät on tääl tein jalkojen juures.."

Noh, nyt turvallisesti kotona koneen ääressä. Serkku ja sen isä, eli mun eno, on kylässä. Tulivat etelästä tänne viettämään vähän aikaa. Paapattavat tuolla kokoajan :'D Ei jaksa istua ja osallistua keskusteluun.
Hissankokeisiin pitäs koittaa lukea, maanantaina jo ovat. Torstaina on matikan ja perjantaina fyssan. Kuolen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.