IRC-Galleria

muanantae.Maanantai 20.10.2008 16:25

hyi mikä sana. ja hyi mikä päivä. viikot voisivat alkaa paremminkin, mutta ei auta. zellaizia azioita.
käsi on aivan jumalattoman kipeä, mutta huomenissa on vapaapäivä ja ajattelin rohkaista mieleni ja mennä duunilääkärille. jospa hän laittaisi vaikkapas jonkun kortisonipiikin käteen, ni voin jatkaa eloani. ja vapaapäivän viettoa. hirveästi suunnitelmia yhdelle vapaalle, saa nähdä kykenenkö sitten tekemään yhtn mitn. on aika viehättävä ajatus jo se, että voi aamulla jatkaa uinumista ja päivän voi viettää nerokkaasti esim. lukemalla, nukkumalla, lukemalla. ajattelin käydä vuokraamassa jonkun hömppähömppä-leffan. sellaiset piristävät mieltä kummasti. myös siivoaminen olisi hyvästä, mutta tietenkin, jos käsi on kipeä jostain täytyy luopua... luulen, että se on siivous... :)
eilen kävimme siilinjärvellä ja illalla pitkällä kävelyllä. oli vallan ihastuttava päivä. tämä viikko on puutarha-myymälän viimeinen tälle vuotta. ihan mukava. pitäisi vain alkaa jo miettimään ensi kautta, ei oikein hotsittaisi, kun on vielä tämän kesän univelat ja vötkyilyt kuittaamati. ja joulukukkaset saapuvat nekin jo reilun kuukauden päästä. hoh. se onkin sitten kiireinen pari viikkoinen mikäli viime vuoden kuviot toistuvat. huih.
ainiin ja marraskuun eka viikonloppu menee iloisesti risteillessä. voitin pikkujoulu-zempaloista risteilyn, joka tapahtuu pitemmän kaavan mukaisesti. perjantaina lennämme heltsinkiin, lauantaina risteillään tallinnaan, missä yövymme ja sunnuntaina laivailemme taasen suomeen ja maanantai-aamuna lennähdetään kuopioon ja sieltä edelleen kotio. onnekseni työvuorolistojen jumala oli laittanut minulle to-ti lomaa ja saan potea risteilystä johtuvaa aikaeroa kaikessa rauhassa... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.