IRC-Galleria

näin yöllä unta.Keskiviikko 20.06.2007 10:39

siinä unessa oli joku älyttömän hyvä juttu, joka minun piti muistaa tänne kirjoittaa. ni nyt en muista. että se siitä unesta sitten...
pitkästä aikaa aurinkoinen päivä tuloillaan, tosin - eilenkin aamu oli lämmin, mutta sitten alakokin sataa vettä. tää viikko seitsemään duuniin ja pääsee ajoissa pois, se on ihan huippua. aamut on parhaita. juheinuksesta ei mitään tietoa, jotta mitä tekis. taidamme viettää pöllöskä-juhannuksen varustautuneena asianmukaisesti pussikaljalla, pikkusuolaisilla (saara) sekä härkään sopivalla juhannus-asustuksella (ei tarvii pitkään miettiä). hippiii. ;)

jippijee.Torstai 07.06.2007 23:02

huomenna on peeeeejantai, aika mukavaa. :)
eilen oli vapauspäivä pitkästä aikaa. sen vietin hyivn nerokkaasti; syömällä ja nukkumalla... aamulla heräsin, kun sari soitti duunista jotain kukka-asiaa. oli ihanaista...
päivä oli hikinen ja muutamaan ihmiseen meni hermot, mutta eekaetsillemitnvoi. voivoivoi. nyt tultiin saakun kanssa käymään kotonapotona sondella, kun äetee oli yksinäinen, kun isäni paroni hossenduffel lähti kouluttautumaan. ja topi se vuan ahkeroitsee koulu-juttujaan illan. lauantaina lähdetään kohti tamperetta ja siellä piästään saunaan. ja sunnuntaina särkänniemeen särkänniemeen. se on hyvä asia. hyvähyvähyvä asia. kertakaikkisesti. amen. :)

puu-tarhuri.Lauantai 02.06.2007 00:08

minä olen puu-tarhuri. taivaan lahja tomaateille. sain duunikavereilta akka-kumpparit ja vasaran. mitä se kertonee minusta... :)
hirvee väsymys. töitä aina vain ja huomenna joensuuhun lakkiaisiin ja illalla takas ja sunnuntaina töihin. ei oikein aikaa mihinkään.
oltiin topin kanssa kissaa ulkoiluttamassa. naapurin nainen karjui ovestaan:"viekää ne kissat ja koirat omalle tontille kuseksimaan, tuliko selväksi". menimme sitten kauemmaksi ja se naikkonen hakkasi hulluna omaa ikkunaansa raivon vallassa. olisin ymmärtänyt asian, jos olisimme olleet sen pihamaalla tai sen kerrostalon pihamaalla. ja jos kissat kuseskelisivat ympäriinsä. valitettavasti vain olimme kahden kerrostalon välisellä alueella, joka ei ole kenenkään pihamaata tai tonttia ja kissat istuskeli ihan rauhallisin mielin ja katseli ympäriinsä. piti vielä mun naapurilta varmistaa, että onko se isohko ja hoitamaton nurmialue kenen omistamaa ja ystävällinen täti kertoi, että se on sellaista "ei-kenenkään"-maata ja siellä voi oleskella ihan mielinmäärin.
mikä saa ihmisen vihaamaan asioita niin paljon, että parinkymmenen metrin päässä istuva kissa on ikkunan hakkaamisen ja vittuilun arvoinen... hohhoi...

vappaus.Keskiviikko 02.05.2007 18:54

vapaapäivä pitkään aikaan. oisin toki voinu mennä kouluun, mutta olinkin nokkelista nokkelin ja menin tsiigailemaan jyrkälle yhtä pihhaa, jota pitäis vähän niinkun suunnitella erilaiseksi. nyt oon kotonapotona ja kohta kaet äetee viepi minut iisalmeen. tobias tulee viiden aikoihin duunista ja sitten voisi käydä kirjastossa ja kaikenlaista sellaista muuta. söin eilen krapulaani aavistuksen liian monta sipsiä ja mahaan sattu niinmaanperkeleellisesti yöllä. enpä ens kerralla syö ihan niin montaa... wappuilua oli minnanteemun luona, sukevalla ja lopuksi kaljan verran sondella. oli ihan kivuus, kun ei liikaaliikaa päihtynyt. huomenna työ kutsuu tekijäänsä jälleen. toivottavasti sunnuntaina ei oo lämmintä, ni eiois kauppa auki... ;)
hippelipippeli!

töetä takana.Lauantai 14.04.2007 14:22

neljä päivää töissä, koskee joka paikkaan, mutta mukavaa on. osaan peruuttaa porakoneella ja koota mitä erilaisempia tuoleja, pöytiä ja penkkejä... oon niin taitava...
kohta bussilla siiliin ja iltapäivästä kuopijoon kahtomaan immeisiä ja huomenna takasin iippolaan. hipitihii. :) tänään kevät pitkästä aikaa ja se on kyllä mukavaa!

pääsiäinen.Maanantai 09.04.2007 12:16

on kohta munajujla ohi. lauantaina juotiin viinaa ja vähän enemmänkin. olin eilen aika kuollut. vietettiin viime yö pöllöskällä ja kohta pitäis kai lähteä kuljeskelemaan kohti keskustaa ja ommaa kämppää ja kissoja. iltapäivällä rossoon syömään topiaksen kans. jippijee! :)
olo alkaa olla jo suhteellisen neutraali. eilen mätin kaikenlaista ruokaa hulluna, kun oli kamala krapulaheittely verensokerissa. ja en oo pyöräenpöydän ritari. mukava herätä sunnuntai-aamuun, kun kädessä lukee valkoisella permanenttitussilla kirjoitettuna, että "pöytä on viety. pyörä pöllitty". en oo siis ritari...

ohmituskohmitus.Torstai 29.03.2007 13:03

elo on liian kiirusta välillä, älsyttää. viime yönä kuolin sydänkohtaukseen, kun tuntematon mirri seikkaili ikkunan takana ja haastoi riita artulle, joka totta kai tarttui haasteeseen ja sitten ne taisteli helvetillisen huudon säestämänä ikkunan läpi... kukat tippui ja yks koristepullo särkyi siinä rytäkässä. artun hermot paloi niin totaalisesti, että kun laitettiin verhot niin ettei se enää päässyt ikkunlaudalle, se käveli yksinään ympäri kämppää ja murahteli... ;) toivottavasti se joku, jonka kissa siellä iisalaamen kaupungissa iltaisin vapaana kuljeskelee, ottaisi kisuliininsa hengen tarvittavalla vakavuudella eikä ulos päästäisi. sellainen punainen kissa, jolla oli hyvin pyöreät silimät. ärsyttää, jos se alkaa joka ilta hengailemaan. ärsyttää siksi, että se häiritsee rauhaani sillä, että artun pitää tuohtua ja tuohtumuksellaan nostaa minun verenpainetta ja häiritsee rauhaani sillä, että on huoli sen kissan turvallisuudesta. jaiks.
aamulla tulin bussilla sondelle ja oli mainioin bussikuski, joka tunsi kaikki kouluun menevät lapset nimeltä ja jutusteli niiden kanssa hassuja asioita.
saara on oulusa ja minun pitäis olla koulusa, mutta lopputyö pitää palauttaa ens viikolla ja minun pitää mittailla pihaa, aina vain ja saada lopputyö valamiiksi. siksi olenkin kotonain.
ihanaa, kun alkaa duuni ja saa palakkaa eikä tartte leipoa vittuperkele sämpylöitä miljoonia kertoja viikossa vaan voi ostaa leipää. ja voi ostaa uudet kengät, koska nykyisissä on reikiä. ihassstuttavaa. :)

ja taas löyty kysely. yritän välttää kolujuttujen tekoa säälittävällä kyselyjen täyttämisellä...
Ulkonäkösi:
1. Pituutesi? - alle kaks metriä.
2. Painosi? - alle 200kiloa
3. Hiusten väri? - opettaja sano mua punapääksi, mutta jos tarkkoja olemme, väri on blackred.
4. Silmien väri? - epämääräisen harmaanvihertävät.
5. 2 asiaa joista pidät ulkonäössäsi? njaah. ei nyt oo mittään sellaista.
6. 2 asiaa jotka vaihtaisit ulkonäössäsi? no ei tähänkään. on pelattava niillä korteilla, jotka on... :D
7. Kehutaanko ulkonäköäsi? silleen päivittäin, ihmiset pysäyttelee kadulla, ottavat kuvia ja hirvene usein mun ulkonäköä kommentoidaan myös tekstaripalstoilla jne. joskus se on aika ärsyttävää, mutta yritän elää sen kanssa...
8. Pidätkö ulkonäöstäsi? voisin olla aavistuksen rumempi, niin välttyisin suurelta huomiolta.
9. Mitä sinulla on juuri nyt päällä? farkut ja paeta
10. Lempi vaatteesi? kaikki mikä tuntuu mukavalta.

YKSITYISELÄMÄSI:

11. Vapaa vai varattu? - varattu. kuulostaapa tyhmältä, "varattu". vastaan siis, että seurustelen.
12. Oletko ihastunut? - juuh, gyl maar.
13. Minkälainen on ihastuksesi? no, ihan hirveän mukava! :)
14. Unelmiesi kumppani? tobias.
15. Minkälainen seurustelukumppani olet? aika perseestä. :) oikeasti. itsekäs ja känisevä.
16. Kuvaile täydellisiä treffejä? on mukavaa. ja iloista. ja rentoa. ja hassua.
17. Romanttisin teko jonka poika/tyttö voi tehdä? riippuu ihan tilanteesta tietennii.
18. Pisin ihastuksesi? vuojen verran
19. Tiedätkö mitä on rakkaus? on kaet mulla joku aavistus... :9
20. Oletko särkenyt jonkun sydämen? no enpä usko. äitin ja isän varmasti useasti.

Kaverisi:
21. Äänekkäin kaverisi? minna. :)
22. Hiljaisin kaverisi? no ei oikein kukaan oo.
23. Lapsellisin kaverisi? varmaankin kummipoika miro. ;)
24. Kaunein kaverisi? no ne on mun kavereita ihan muista kuin ulkoisista syistä. kaikki kauniita ihmisiä.
25. Hauskoin kaverisi? hauskoja kaikki.
26. Ihanin kaverisi? kaikki myös ihania.
27. Paras vastakkaista sukupuolta oleva kaverisi? topi on tietennii. mutta kaverikavereitsa ehtottomasti esa.
28. Kuka kavereistasi kuuntelee huonointa musiikkia? teemu r. :)
29. Entä parasta? saara...?!
30. Tylsin kaverisi? no eepäs oo.

Satunnaisia kysymyksiä:

31. Ihanin pojan/tytön nimi? topi ja pia. :D
32. Jos sinun pitäisi luopua yhdestä aistista, mikä se olisi? enpäs tiedä. mielelläin en mistään.
33. Kuinka usein halaat toista ihmistä? joka päivä puristelen.
34. Uskotko, että ihminen pystyy muuttumaan? njaah. kyllä, jos oikeasti haluaa ja tiedostaa asian, missä pitäis muuttua.
35. Voisitko tappaa rahasta? en
36. Jos maailma räjähtäisi ja jäljelle jäisi vain yksi elokuva, mikä se olisi? ihan kiusallaan varmaan joku pekko aikamies tai uuno... yhyy.
37. Oletko onnellinen? - eipä kyllä muutakaan voi, kun olla! :)
38. Jos tekisit itsemurhan, mitä välinettä käyttäisit? kuolisin nauruun.
39. Onko Jonne Aaron ihan oikeasti seksikäs? mistä kohtaa?!! ei se kyllä minusta oo.
40. Oletko sortunut seitsemään kuolemansyntiin? jeps.
41. Minkä väriset alushousut sinulla on? mustat.
42. Mitä aijot tehdä kesälomalla? nooh, mullahan ei oo kesälomaa. mut on kesäsuunnitelmia. elikäs käyn tampereella, ilosaaressa ja lintsille on ihan pakko päästä myös.
43. Käytkö lenkillä? kyllään tuota päivittäin tullee katuja tallattua.
44. Jos kuolisit tänään, mistä ihmiset muistaisivat sinut? varmaan näistä kuolettavan tylsistä jutuistani.
45. Oletko sinä koskaan jäänyt kiinni tupakanpoltosta? en nyt silleen varsinaisesti.
46. Poltatko? aina koulussa. aina humalassa. aina töissä. kotona never.
47. Mainitse 3 asiaa, mitä rakastat? ainakin topi, perhe, ystävyydet.
48. Mainitse 3 asiaa, mitä vihaat? epäoikeudenmukaisuutta, ilkeyttä, luonnonvarojen tuhlaamista
49. Jos saisit yhden toiveen, mikä se olisi? terveyttä kaikille.
50. Haluatko naimisiin? oiskaitseihankiva. :)

oodi tylsyydelle, taas.Lauantai 17.03.2007 12:44

aloitusaika: 10.31
nimi: pia
lempinimi/nimet: piikki
synttäri: tammikuussa. 28. päivä.
hiusten väri:värjäsin eilen, purkin kyljessä luki että blackred
Kerro jtn. lapsuudestasi?: pakotin saaran polttamaan askin työmies-tupakkaa. nauroin, kun saaraa oksetti. pakotin saaran kävelemään terassin kaiteella hienosti. kastelin sitä sumutuspullolla, jos ei kävelly hienosti. pakotin saaran leikkimään kettua. huusin, jos se ei ajanut jälkiäni täydellisesti. :)

suosikit..
juustolaatu: juusto on aina hyvästä.
pizzan täyte: kaikki pitsa, kunhan ei oo vaan ananasakäämää tai persikkaa.
salaattikastike: joku kartanonkastike-tsydeemi on hyvistä.
viikonpäivä: lauantai on hyvä.
kuukausi: kaikissa joku juttunsa. tosin marraskuu veetuttaa, ku on niin pimmeetä.
vuodenaika: kaikissa hyvät asiansa.
numero: 1
kukka: pelargonia ja tulppaani
pojan nimi: reima
tytön nimi: en tiijä. jos lapseni olisi tyttö, sen nimeksi tulis toki pia jr. :D
lautapeli:trivial pursuit saaran kanssa ja mielellään niin, et minä voitan.
tarina lapsuudesta: lähetin itselleni kirjeitä ja jännitin postilaatikon vieressä, saankohan kirjeitä...
kehonosa: varmaan korvat.

menneisyys
what did you do yesterday: oli vapaus, olin sondella ja tein juttuja ja sitten illalla kävimme saunassa ja nukahdinkin melekein heti.
muisto jota kaipaat eniten: kesääää!
muisto jonka haluat unohtaa: oon jo melekein unohtanut. onneksi. joskus mietin liikoo.

viimeisin
biisi jonka kuulit: shitter limited. ne laulovat siinä että rakkaani mikset salolaista ampuisi, pystyt siihen aivan varmasti...
cd jonka ostit: njaah. en oo ostanut.
asia jonka sanoit: mikä sen biisi nimi oli...
ihminen joka soitti: mintsubintsuuuu
kynsilakkasävy jota käytit: joku vaaleanpunainen.
aika kun kävit suihkussa: eilen saunan jäläkeen.
ihminen joka valitti sinulle: saakku varmaannii.

mitä kuuntelet: tuuletusta
mitä sinulla on päällä: ulkoiluvaatteet, kuinka keski-ikäistä. :)
mitä ajattelet: pitäis suunnata kaupungillegillegille.
mitä pelkäät eniten: jollekin läheiselle käy huonosti. kisujen terveydentilan huononemista.

tulevaisuus
ammatti: taivaallinen tarhuri
kuherruskuukausi: jossakii.
asuinpaikka: oma talo.
lapsia: hope so.
auto: jos on pakko hankkii auto, ni joku mukava ja tilava.
mitä teet huomenna: ticoticotacoja. nautin sunnuntaista. käyn lenkillä.
tuleeko kolmas maailmansota: kyllä.

satunnaisia
minkä värinen on takkisi: valakee on nyt.
minkä kokoinen on sänkysi: 120 leveä.
minkä värinen kynä olisit: punainen
kauanko sinulla kestää suihkussa: viisi-kymmenen minsaa. nimim. vettä ei saa tuhlata!!!
mitä ilman et voisi elää: ihmiskontakteja ja eläimiä.
mihin aikaan nukahdit: uh, mummomaisesti ysin aikoihin.
voisitko elää ilman mikroa:kyllä. sen käyttöaste ei kovin suuri nykyään ole.
milloin ja missä haluat mennä naimisiin: en tiijä.
miksi taivas on sininen: sisareni kanssa olen samaa mieltä siitä, että kuoppamäen jukka on siihen syynä.
mikä on hyvä piirre itsessäsi: sosiaalinen ja sopeutuvainen
mitä mietit aina: en yhtään mitn.
mitä on vikana koulussasi: se on niin kaukana.
mikä on hyvää koulussasi: osa ihmisistä ja aiheet on ihan mukavia ja se, että sieltä valmistuu puutarhuriksi.
puhutko itseksesi: kylläpäs vain.
mikä on mielipiteesi rakkaudesta: hyvä asia.
mikä on reaktiosi kun joku kertoo sinulle että olet kuuma: mittaan kuumeen itseltäni.
jos kirjoittaisit kirjan, mikä sen nimi olisi: elämä - mitä se on?
miksi vaihtaisit nimesi jos voisit: varmaan matti.
lopetusaika: 10.45
1. Mitä lukee ensimmäisessä tekstiviestissäsi?
- "hyvää naistenpäivää", se on veljeltäni esaulta.
2. Kenen sängyssä nukuit viime yön?
- ihan ikiomassa.
3. Minkä värinen paita sulla on päällä nyt?
- mustavalkeeraitainen
4. Lempielokuva?
- en kyllä ossaa yhtään sanoa. eilen just listailtiin hyviä leffoja, mutta ei oo yhtään yli muiden.
5. Sano yksi asia jota teet joka päivä?
- käyn vessassa.
6. Minkä väriset ovat huoneesi seinät?
- valakiat.
7. Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä?
- 60 senttiä käteistä, kortilla onneksi jokunen jeuro enemmän.
8. Lempiurheilulaji?
- oiskoon se tuotatuota jääkiekko.
9. En jaksa odottaa että...?
- nooh, ei oikeastaan oo mitän sellaista. tai no, koulusta valmistuminen ois sellanen asia. ja kesä.
10. Millon viimeksi näit äitiäsi?
- hetkoinen... viime viikolla varmaankin. puhelimessa on gyyl puhuttu.
11. Kuka sai sinut rekisteröitymään galleriaan?
- sisareni zaakku.
12. Mitä söit eilen illalla?
- illalla söin leipää ja jugurttia.
13. Katso vasemmalle. Mitä näet?
- tietokoneen ja seinän.
14. Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain?
- lainasin t-paitaa topilta.
15. Millä sivulla datailet useimmiten?
- mittee on datailu???
16. Onko sulla kasveja huoneessas?
- onpas kyllä, hetkonen kuusi. siis kuusi kasvia. ei kuusta. ;)
17. Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä?
- närästää ja tekee kahvia mieli.
18. Milloin viimeksi liikuit taksilla?
- tammikuussa oulussa.
19. Milloin viimeksi olit järkyttynyt?
- viime viikonloppuna hetkellisesti humalassa.

VIIMEISIN

21. Henkilö jonka näit?
- topi
22. Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa?
- saala.
23. Henkilö jota halasit?
- topi
24. Henkilö jonka kanssa tekstailit?
- saala
25. Kappale jonka kuuntelit?
- aamulla jottain ratijosta soi, en muista mitä.

TÄNÄÄN

26. Mitä teet nyt?
- yritän ahkeroida kouluun juttuja. aika hyvin oon edistynyt, mut nyt loppui jaksaminen...
27. Mitä teet myöhemmin?
- menen markkinoille ja johan on markkinat ja sitten siiliin.
28. Mitä olet tehnyt tänään?
- heräsin, luin lehden, keitin puuroa ja söin ja sitten kävelin kivirannalle.
29. Mitä sulla on päällä?
- paita ja housut ja alusvaatteet on alla. kerrankin.
30. Mitä olet syönyt tänään?
- puuroo ja leepee.

HUOMENNA TAI MUULLOIN

31. Millainen päivä huomenna?
- jospa se olisi mukava, tavallinen lauantai.
32. Mitä suunnitelmia huomiseksi?
- ei kyllä mitn. paariin en ainakaan lähde. tai vannomatta paras, mut en kyllä lähe. ;)
33. Tavoite?
- valmistuminen ja duuni.
34. Mistä et pidä huomisessa?
- jos sataa vettä, ni se ei oo kiva, kun jaloilla on kuljettava paikasta toiseen.
35. Onko sulla töitä?
- alkaiskohan tossa huhtikuun tienoilla.
36. Mitä teet 1.12?
- jaah, enpäs kyllä tietä lainkaan!

[Ei aihetta]Perjantai 02.03.2007 11:53

KIRJOITA 12 ELÄINTÄ, SIINÄ JÄJESTYKSESSÄ KUIN NE MIELEESI TULEVAT.
(ÄLÄ MUUTA JÄRJESTYSTÄ / ÄLÄ JÄTÄ MITÄÄN MIELEESI TULLUTTA ELÄINTÄ KIRJOITTAMATTA.)

1. lehmä
2.kissa
3. kotka
4. hirvi
5. apina
6. korppi
7. koira
8. sisilisko
9. possu
10. karhu
11. gebardi
12. susi

KUVAILE JOKAISTA KIRJOITTAMAASI ELÄINTÄ YKSIKÖSSÄ MUUTAMALLA SANALLA.

1. mukava ja lämmin
2. mukavuudenhaluinen ja itsekäs
3. uljas, yksinäinen
4. suuri ja kaunis
5. hassu ja hauska
6. yksinäinen erakko
7.miellyttämishaluinen ja uskollinen
8. kesäinen ja hupaisa
9. likainen ja ystävällinen
10. yksinäinen ja mielenkiintoinen
11. nopea ja pelottava
12. kaunis ja kiinnostavaELÄIMET KUVASTAVAT:

1. MITÄ AJATTELET ITSESTÄSI.
1. mukava ja lämmin - jesh! :)

2. MITÄ KAVERISI SINUSTA AJATTELEVAT?
2. mukavuudenhaluinen ja itsekäs - varmasti totta.

3. MILLAINEN OLET KOULUSSA/TÖISSÄ.
3. uljas, yksinäinen - todellakin...

4. MILLAINEN OLET SISIMMÄSSÄSI.
4. suuri ja kaunis - vähän ku edesmennyt neuvostoliitto.

5. MILLAINEN OLET HUMALASSA.
5. hassu ja hauska - no tää on ehkä joskus totta.

6. MILLAINEN OLET PARISUHTEESSA.
6. yksinäinen erakko - njaaah!

7. PARASTA YSTÄVÄÄSI.
7. miellyttämishaluinen ja uskollinen - kyyyllä!

8. ENTISTÄ TYTTÖ/POIKAYSTÄVÄÄSI.
8. kesäinen ja hupaisa - no ohhoh...

9. TÄMÄNHETKISTÄ TYTTÖ/POIKAYSTÄVÄÄSI.
9. likainen ja ystävällinen - ystävällinen kyllä, mutta tuo likainen on tods kaukana. :)

10. VANHEMPIASI.
10. yksinäinen ja mielenkiintoinen - varmasti ovat.

11. MILLAINEN OLIT LAPSENA.
11. nopea ja pelottava - haha! nopea en oo ollu ikinä. ehkä mun hiukset oli pelottavat. :)

12. MILLAINEN OLET 10 VUODEN KULUTTUA.
12. kaunis ja kiinnostava - varmaan käyn jotain leikkauksia läpi???