IRC-Galleria

mittee työ minusta muistatta... ;) Perjantai 31.03.2006 19:37
Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan :) <3


tittasen haasteen vastaus.Perjantai 31.03.2006 16:49

Katso kännykästäsi 5 viimeistä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten ystäviäsi tekemään samoin.

1. Muna, mitä meinaat? Oon myyny tänään tosi monta orkideaa, jippijee! (mintsubintsu)

2. Olette tyhmä! Kävin lääkärissä valittamassa käsikipua, sain kipulääkettä "käsikipuihin", en sairaslomaa. (lissupissu)

3. mitä yritit soittaa? (mintsu)

4. me siivotaan. opiskele ahkerasti niin pääset pian takaisin hesaan. hauskaa viikonloppua. (anne)

5. ihanata kun joku muistaa ihmisen vanhenevuuden ja kuolevaisuuden! kiitos kiitos kiitos! ;) (antintantintantti)

en haastele, kun minä vaan ajattelen, notta joku teköö saman. :)
tänään on ankeroinen päivä ollunna, paitsi että kämppispämppis leipoi kakkua ja kohta saan kahvia. huomenna jyväskyllään käymään jootessaan. hohhoi.

miks ei ossaa rauhottua.Keskiviikko 29.03.2006 23:22

kellojen siirteleminen ajasta toiseen ei käy minulle. ei kertakaikkisesti vaan sovi. minusta tulee levoton enkä osaa käyttäytyä edes sitä vähää mitä ylleensä. :) kaks päivää oon vaan tyhmäilly ja tännään sitä vasta tyhmä olinkin, kun unohdin huomisen tentin muistiinpanot - kaikki lippuset lappuset - kouluun. elikäs voi kuinka hyvin osaankaan huomenna kysymyksiin vastailla. ihan persiestä. niih, että eikaitsiinä.
kävin äsken kävelemässä ympäriinsä ulkona rauhattomasti, koska ei pysty olemaan paikallaan. ja nyt kuuntelen musiikkia kovasti, se syö energiaani, toivottavasti.
vielä huomisen kun jaksaa ahertaa, niin onpa mukawa aloittaa viikonloppu, kun pertsi on wappaus. lauantaina lähden käväisemään jyväskylässä.
vihaan lunta. sitä ei enää tarvitsisi sataa ja tuo jo satanut vois sulaa pois. ei jaksa tuppuroida aamuisin pyörällä metrisissä kinoksissa. enkä liioittele lainkaan. :)

hiöviikou.Tiistai 28.03.2006 14:49

MIELUISIN:

mehu? appeltsiini
karkki? suklaa! ehtottomastia.
ruoka? njaah, en tietä. varmaan joku pihvi.
ravintola? amarillo on ihan hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja kallion apollo on paras pitsa-paikka.
limsa? omena-pimppari.
baari? iltakoulu edelleen kalliossa on mukavin kaikista.
hedelmä? omena.
keksi? en tiedä. kaikki keksit on hyviä. ne oli tosi hyviä, joita jenni kerran leipoi kouluun. :)
jäätelö? lakritsi-jätski!
auto? esteri-autoa voittanutta ei ole.
radiokanava? suomipoppia
tv ohjelma? tositiivii on hjuvaa. :)
kaupunki? heltsinki kesäisin. talvella kaikki.
vaate? sään ja tilanteen mukkaan.
cd? eppujen kaikki levyt on sellaisia joita voipi kuunnella aina. ja cmx. en ossoo sannoo.
ihminen? minä ite. minäminäminäminä! :)
eläin? riku-koiruus oli kaikkien eläinten kunkku, sellaista ei tuu toista. mutta artturi tupsutassu ja spindo pitkulavarvas on kans huippuja. kaikki elläimet on mieluisia ja mukavuuksia.
päivä? sunnuntai.
harrastus? mieluisin harrastus on ystävyyksien kanssa oleminen.

KUMPI (perustelut perään)
auto vai pyörä? riippuu matkasta ja säästä.
bensa vai diesel? siiseli on halvenpi.
äiti vai isä? molenpi hyvä ja tarpeellinen.
tv vai tietokone? molemmat ovat no-life-piikin lempikapistuksia.
raha vai rakkaus? idealisti minä; rakkaus. ja valitettavasti rahaa pitää olla, että selviää.
hissi vai rappuset? rappuset. hissit pelottaa.
alkoholi vai tupakka? molemmat turhuuksia ja molempia käytän.
lentokone vai laiva? edelleen riippuu matkasta ja etenkin sen tarkoituksesta.
ikea vai jysk? ikea! :)
vanha vai uusi? vanaha, niinkun minä. :)
sukset vai lumilauta? suksi.
iso vai pieni? iso, niinkun minä. :)
halpa vai kallis? halapa tietennii.
kahvi vai tee? teetä nykyään. kahvia kaipaa välillä.
pepsi vai coca-cola? ihan sama.
kalja vai siideri?ölyttä. karhua, kiitosh.
kaulaketju vai ranneketju? en tykkää kummastakaan.
säästämäninen vai tuhlaaminen? tuhlaus. :)
perhe vai ystävät? molemmat tärkeitä.
meno vai tulo? tulo ois plussaa, mut kallistuu kyllä menon puolelle.
paluu tulevaisuuteen.Maanantai 27.03.2006 18:21

aika tyhmä päivä oli koulussa. itseasiassa niin tyhmä, että olis voinu ihan hyvin jäädä himaan. alkoi kympiltä, saatiin huhtikuun lukujärjestys ja sitten onanoitiin jotain tyhmiä ja tarpeettomia asioita, mentiin safkaamaan ja loppupäivä mietittiin niitä samoja hyvän asiakaspalvelun jne ominaisuuksia kuin niin helvetin monesti aikaisemminkin. uh. parasta oli, kun mietittiin kuinka saa kanta-asiakkaita, niin miespuolinen henkilöitymä sanoi, että "makaamalla asiakkaitten kanssa". :D minusta se oli viisainta, mitä kuulin koko päivänä.
waakkunen oli tullut aamulla himaan, mutta poistunut jo kouluilemaan eikä oo vieläkään tullu takas. pitäis lukea hieman tenttiin ja käydä duunissa. jos kävisin huomisen aamunkin duunit tekee tänään, niin vois huomenna olla hyvillä mielin kotona esim. ruokailuun asti ja suunnata vasta sitten kouluun... nooh, jos jaksaapi. sama kai se toisaalta on mennä heti aamusta, jos kuitenkin aikoo mennä. ;)
kissat tahtovat riehua, ehkäpäs riehun aavistuksen verran heidän kanssaan ja otan sitten vaikka pienet päikkärit. nokkaunet tms.
ahistaa ihan hirveästi, kun kohta on jo huhtikuu eikä kämppä-asia iippolan suuntaan oo selvinny vielä lainkaan varmaksi. perrrrsettä. noh, ens viikon alussa alan ihan kunnolla aiheesta murehtimaan ja ehkä jopa aktiivisemmin toimimaan asian hyväksi.
hipsishapsis ja tsilleen. :)
eilen kävin parilla olusella. lähdettiin heidin kanssa viiden aikoihin aleen ja tarkoituksenamme oli nauttia muutama malja ja suoriutua ajoissa poispoikkeen. mutta sattumalta kuppilaan eksyi myös jaakkowaakko, joka liittyi seuraamme, tarjosi miehisen näkökulman asioihin ja bonuksena muutaman oluen. heidi lähti aikaisemmin, me turistiin vielä hetki ja sitten suuntasimme kukin omaan kotiimme. oli tosi mukavaa hupatella kaikenlaista. nyt tekisi hilveästi mieleni mun limpparia, koska tuo hanavesi täällä on niin kuvottavan makuista! yäk. en tajua, miten se voi olla niin kemikalisoitua. jos suoriutuisin vaikka pienelle kävelylle kohti kymppi-kioskia... jaksaiskohan... ehkä hiinä ja hiinä.

hippii.Perjantai 24.03.2006 22:47

hirveä väsy. esa tuli eilen meille, käytiin pelaa biljardia ja sitten tultiin meille nauttimaan muutama olut. illalla kuppilaan. oli ihan mukawaa. aamulla kyllä tökki tunnin yöunien jäläkeen lähteä parinkymmenen asteen pakkasessa pyöräilemään kohti velvollisuuksia. meinasin ensin pölliä veljeni auton, mutta en sitten kehdannut seppoa herättää pakkasunesta.
päivällä käytiin pitsailemassa ja sitten esis lähtikin kohti jojensuuta ja saakku snodelle. minä jäin huolehtimaan artun paranemisesta. eli nukuin viiden tunnin päikkärit sen kanssa. ;)
hiihaa. koulussa tehtiin pihasuunnitelmia ja äsken ahkeroin jopa niin paljon, että opettelin muutaman viherkasvin nimen. ja soitin lissulle juoruillakseni kaikenlaista hetkisen. halluun helsinkiin. kovasti. nyt ja heti. perrrhana. ;)

unipuutos.Keskiviikko 22.03.2006 20:25

tänään olen saanut lisää vastauksia suuriin kysymyksiin. en vain nyt muista mitä ne olivatkaan. oli älyttömän hauska päivä ja eilenkin oli mukavaa. eilen leikeltiin puita moottorisahalla ja tehtiin hyväntekeväisyystoimintaa tertuntuki ry:lle. tännään sitten istutettiin ainaskin ziljoona orvokkia ja vaikka selekäänb kyllä nyt vähän koskeekin, niin mukavaa oli.
eilen olin hieman huolestunut arttulaisen hyvinvoinnista, mutta se oli turhaa, kun sain puhelinreseptillä sille lääkkeet virtsatientulehdukseen ja nyt se on kuin uusi kissa. tosin vähän väsynyt, kun on saanut lääkkehiä. zaakku yritti houkutella luistelemaan, mutten jaksanu. onneksi hän saikin muuta seuraa. ajattelin vähän askarrella jottain kouluhommia, vaikka se nyt onkin aika tyhmää... ;) ja kohta menen ostamaan meille csi-mätöt. :) hipsii.

kuka on sun suosikki miesnäyttelijä.Maanantai 20.03.2006 22:09

ihan uskomatonta. tännään keksin ensimmäistä kertaa elämäni aikana vastauksen tuohon kysymykseen. se on: samuel l. jackson. uskomaton ahaa-elämys. onko minusta tulossa vanha ja konservatiivinen vai olenko taantunut teini-ikäiseksi. iih. hiih.
tämä on hienoa. pitäisköhän tästä syystä ostaa nyt vaikka ystäväni-kirja, että voisin joka sivulle kirjoittaa lempinäyttelijäni nimen... ;p

jippijee.Maanantai 20.03.2006 13:25

minusta tulee silmälasi-hemmo. tosin vain osa-aikainen, koska ei tartte aina pitää kunhanvaan silloin kun ajjaa autolla tahi katsoo kaukaisuuteen ja haaveilee. mitään muuta ihmeellistä ei olekaan tapahtunu. olen tänään ylityöllistetty ja se ärrrsyttää, koska huomenna pittää liian aikaisin lähteä sinne muuruvedelle ja pakko duunailla huomisen hommat tänään.
jooh.