IRC-Galleria

postit on jaettu.Sunnuntai 30.11.2008 22:30

minä juon kaljaa. :)

hankaluuksia. minäkö muka barbapapa?Lauantai 29.11.2008 13:13

niin. tässä ihanan lauantai-aamun kunniaksi ajattelin ottaa itsestäni uuden uutukaisen ja hienon kuvan ja laittaa sen oletuskuvakseni. niin ei onnistu, ei. ei millään. näytän ihon väriseltä barbapapalta, jolla on genitaalikarvoitus erehtynyt väärään päähän. vidduuuh. ei kai se auta.
taidan lähteä hiljaa markkinoille vaikka aamun sarastus onkin jo aikoja sitten menny. kävin yöllä jakelemassa postia ja melekosen liukas keli oli ajella. mutta ajoissa selevisin koettiin enkä edes kaatanut kenenkään postilaatikkoa. illalla lissee töitä ja taitaapi esiksen tuparit jäädä käymättä. pyh. topi vain uinuu ja minulla on tylsää. siis niin tylsää, että otan itsestäni kuvia. ;) haluaisin leipoa tänään. joskus se tuntuu ajatuksena hirveän hyvältä. se vaan on harmittavaa, että kun on leipomisen puolessa välissä, touhu alakaa vituttamaan ja ei jaksaisi millään suoriutua loppuun asti. eli olen nyt suurien kysymysten äärellä: leivonko vai enkö leivo. laitanko ruokaa vai turvaudunko pikaruokaan. tekisi ehkä vähän mieli hampparia. ja olenhan kuluttanut barbapapamaisesta olemuksestani ainakin jotain, kun yöllä juoksentelin pitkin kerrostalojen rappuja ja heittelin sanomalehtiä holtittomasti sinne tänne. ;) olenhan. "OLET". ohoh. jumala kirjoitti päiväkirjaani capslock pohjassa ja antoi luvan roskaruuan syömiselle. jippiii! :).eli siis hampurilainen on tänään ruokalistallani. nam.

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 19:51

Ystävät/ihmissuhteet

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - olenpa kyllä koulun kautta muutaman hyvin miellyttävän ihmisen tavannut.
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - kirjoitin eka, et en. mut heti tulikin mieleeni, että olen tähän asti vihannut ihan kaikkia oliiveja. mutta pari kuukautta sitten tykästyinkin sellaisiin halpis oliiveihin. eli olen. ;) ainiin. enkä ole koskaanikinä ennen asunut kaksiossa. tänä vuonna olen. ;)
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - kyllä. :)
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - sellaisia parhaita muistoja on hankalaa luetella mitenkään järjestyksessä, mutta kesäloman aikapoimu tapanilassa, turvesauna minnan ja saakun kanssa, koulun aloittaminen, kesäillat topin ja kissojen kanssa ulkona.
5. Oletko riitaantunut kenenkää ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - pientä kähinää ollunna, mut jos yksi parhaista ystävistä on sisko, niin se on vissiin ihan asiaan kuuluvaa. ;)

Sinä

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - en osaa itse tähän vastata.
2. Oletko lihonnut? - kyllä.
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en. minähän käyttäydyn aina hyvin...
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - en oo tainnu olla elokuvissa yksin tai kaksin. kannatan leffojen vuokraamista. nimim. vitut erikoistehosteista -80
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? en.

Muuta

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - no yhtä. oon kyllä suikannu suuta minnalle, vissiin tossa viikko sitten viimeksi karaoken tuoksinnassa. :)
2. Oletko joutunut tappeluun? - ennen-
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - ainahan sitä vähän.
4. Oletko juonut "perseitä"? - hyvinkin.
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - enpä kyllä. ei ne oo ylleensä katumalla miksikään muuttuneet, tekemäni teot.'

Koulu

1. Oletko opiskellut hyvin viimeisen vuoden aikana? - en hyvin, mutta opiskellut. :)
2. Paras ja huonoin numerosi? - en oo saanu mitn vielä. mutta tiedän olevani häikäisevän viisas... ;)
3. Onko sinulla koulussa kavereita? - on. ja mukavia he ovatkin.
4. Onko koulussa tapahtunut jotakin hirveätä? - ei-
5. Kiinnostaako koulu? - yllättävän paljon, vaikka se onkin hankalaa enkä usko oppivani ennää mitn. :)

pim.Perjantai 28.11.2008 15:54

kohta, ihan kohta on ennakot askarreltu kokoon minun ja ensi kevään kasvien kohdalta, jippii. :) ja vielä 2 tuntia ja 40 minuuttia kesäloman alkuun. eli 160minuuttia. sekuntteja en ehdi laskea, kun ne hupenevat niin suurella vauhdilla. onpas lystikästä. ensimmäiset lomapäiväni kulutan tekemällä vittuperkele kemian etätehtäviä. en ossaa. onneksi saara sentään eilen kertoi olennaisia faktoja elektroneista, protoneista ja neutroneista. ne kuullostaa tutulta lukio-ajoilta, muuten ei mitn käsitystä. lainasin kirjastosta vinon pinon erilaisia ooppuksia, joiden avulla varmasti osaan tehdä ne läksyt. ei kiinnosta yhtään. en ole ollenkaan varma, että onko tämä aikuisiällä itsensä sivistäminen sittenkään järkevää... ;) kun se kuitenkin on ihan liian myöhäistä. ei aikuinen opi enää uusia asioita, aikuisethan tyhmenee koko ajan. mutta toisaalta; jos koko ajan tyhmenee ja joskus haalittu tieto vähenee, niin eikö kaiken järjen mukaan pitäisi mahtua runsain mitoin uusia asioita tilalle. miks se ei sitten toimi niin.

viikonlopun jäläkeen,Maanantai 24.11.2008 21:02

elämä näyttää aina hetkellisesti kurjalle. mutta onneksi huomenna on vapaapäivä. menemmä sondeilemaan. lauantaina tuli nautittua kohtuudella hyvästä seurasta ja erilaisista juomista ja hauskaa oli. nyt närästää ja väsyttää, mutta epäilisin, että selviän hengissä.auts.

jeejeejee!Perjantai 21.11.2008 18:55

huomenna on lauantai ja se on hyvin mukavaa. :) olimma siilissä yötä ja tännään kävin shoppailemassa kuopiossa kaikkea ei lainkaan tarpeellista. sitten kiirehdimmä kotiin ja siivosin ja nyt on siistiä ja laitoin paljon suuren valon munia palamaan joka puolelle ja onpa mukavaa. nyt juon olutta. onpa mukavaa. ;) kelluvat valon munat näyttävät hienolta uudessa kupissaan.
suuren valon muna on siis kynttilä. en siis ole levitellyt humanoidi-pippeleitä sinnetännetuonne.

viuh ja kohta on viikko ohi.Keskiviikko 19.11.2008 19:25

huih. onpa ollut kiireinen viikko, mutta aina parempi näin kuin että tunnit matelevat etanan tavoin. töissä on ollut kiirusta ja olen askarrellut parhaani mukaan ensi kevään ennakko-ostoja ja joulukukkien tilauksia, että saan rauhassa viettää parin viikon lomailun ennen joulu-hulluiluja. eilen kävimme saunomassa parin duunikaverin kanssa ja oli oikein mukavaa. topi-rukka oli jo uinumassa, kun minä palailin mualimalta. huomenna lähdemmä siilinjärvelle ja ollaan siellä yötä. pertsinä kiiruhdamma päivällä iisalaameen, sillä täytyy siivota hyvinkovinpaljon lauantaita varten, jolloin mintsusarisaara saapuvat luokseni. aika hauskaa nauttia alakomahoolia tyttöin kanssa ja käydä kuppilassakin. :) mukavaamukavaamukavaa.

shiivoavat sheriffit - missä ne on?Lauantai 15.11.2008 12:56

elikäs pitäisi siis siivota. pyyhkiä pölyt, imuroida, pestä lattiat, pestä veski, viedä lehtiroskaa ja pestä pyykkiä. minä siis istun tässä tietokoneella ja toivon, että joku hoitaisi kaikki nuo työt ja minä vaan olisin. ;) kisut riehuu innoissaan, kun tulin kotio ja topiainen uinuu vielä.
itseasiassa ajattelin seuraavaksi suunnata kirjastoon ja kauppaan. koska minulta puuttuu yleispesuainetta, en voi siivota ja huomiseksi varattu pyykinpesuvuoro jää käyttämäti ellen osta pesuainetta. pöh. höh.
koulussa oli lystikästä ja ajoin ennätysajassa vielä koettiinkin. viime yönä kävin jakamassa kansalaisille aamulehdet. ärsyttävät vesisade vaivasi, mutta suoriuduin siitäkin nopeammin kuin yleensä. olen ilmeisesti saamassa supervoimia. mutta kyllähän niiden pitää alkaa pian ilmestyäkin, jos meinaan pitää kolmekymppisilläni juhlat, joissa muutun oikeaksi supersankariksi. :) huippua...! ;) nyt topsu heräsi, voin alakaa siis imuroimaan. yhyy.

kouluilua.Keskiviikko 12.11.2008 18:45

nyt on kouluviikko puolessa välissä ja hauskaa on ollunna. joulukuuksi tuli hirvittävä kasa palautettavia tehtäviä, mutta ehkä niistä selviydyn. ehkä. väsyttää jonkin verran, kun eilen juhlittiin luokkatoverin synttäreitä. otin muutaman tuopposen ja se teki tehtävänsä. yiks.
kesälomaani on enää muutama viikko. huippua! :)

sunnuntain reippailua.Sunnuntai 09.11.2008 14:21

onneksi tuon tentin asiat on pääkohdittain tuttuja kuopion koulusta, koska en tods ole mitenkään ahkerasti opiskellut. pööh. käytiin parin tunnin lenkillä ja nyt olis hyvää aikaa opiskella...
kohta suuntana sonkajärvi ja äeten lihapadat. nam. ja huomenissa kutsuu hämmeenlinna.