IRC-Galleria

on aamu.Lauantai 31.12.2005 09:06

ihan perrsettä päästä duunista yhdeltätoista illalla ja herätä aamuvuoroon viideltä. väsyttää. tänään olisi juhlapäivä, mutta ei jaksa, taidan vain valmistautua henkisesti ja fyysisesti huomiseen 24-maratooniin. hipsis, koko päivä vain telekkarin ääressä, voi video... ;) pitäis varmaan kohta lähteä ostamaan aamupalaista kaupasta. leepee ja jottain särvintä päälle. ja aamupalajugultti. hissi meni eilen rikki ja nyt vanhat mammat ja papat joutuvat kiipeämään altaalle portaita pitkin. toivottavasti korjaaja mies saapuu pian. jöyh.

hipsii.Perjantai 30.12.2005 17:39

tulin taasen duuniin. aamulla katsottiin samin kanssa martti servon ja napanderin opetusvideoita. ne oli mukavia, meitä nauratti. sitten tulin malamille ja ensi yöksi uhraan itseni ja menen lissulle yöksi. huomenna on uusivuosi. kääk. tai sunnuntainahan se vasta oikeasti on.

heltsinki.Torstai 29.12.2005 21:21

aika mukavaa oli taas tulla stadiin. eilen illalla olin täällä uoli ykstoista, metroilin ytimestä sörkkaan ja nukkuin hyvin ja pitkään santsun luona. ja päivällä ehdin hätäisesti hesarille kaffelle annen luo ja sitten soi puhelin ja pitikin tulla illaksi malmille duuniin. ja täällä sitä pojotan. vaikka hauskaahan täällä on, ei sellaista "pitää" meininkiä. huomenna iltavuoro, lauantaina aamu ja sit sunnuntai ja maanantai vapaa ja loppuviikko duunia. hubaa. ihanaa kun näkee ihmisiä ja julkisetkin tuntuvat aika hienolta jutulta pitkästä aikaa. kaikkea sitä oppii kaipaamaan. jopa tuuli oli mukava ptikästä aikaa. :)

böyböy.Tiistai 27.12.2005 20:27

käytiin kuopiossa ihan vain käväisemässä ja sain duunia silleen koulun ohella, ihan vakituisemmin. huomenna stadiin, aika mainiota. :) uutenavuotena pitäis kehittää jotain aktiviteettiä, tosin aamun oon malmilla duunissa, mutta illalla kai sitä vasta riennon aika olissii... eilen käväistiin iippolassa ja siellä näki wanhoja ystäväisiä ja se oli kivvoo. ja sitten näin myös yhden vanhan "ystävän" ja se oli just niin mulukku kun muistelinkin ja se lämmitti mieltäni jollain sairaalla tasolla. ;) hipsis. nyt vois mennä vaikka lueskelemmaan kirjoo.

aivojen tuho.Maanantai 26.12.2005 21:33

ee kule järki sitäkään vähhee mitä normaalisti. eilen oli ihan mukavaa. ei mitään älyttömän hauskaa, mutta olipahan kuitennii. wiunaa tuli juotua ihan lahjakkaasti ja rupateltua ihmisen jos toisennii kanssa. tänään koitti ihana autuuden tunne, kun porukat lähtivät kyläilemään ja sain olla ihan yksin pari tuntia. kävin vuokraamas paha maa-leffan ja se oli ihan jees. ei mikään onni-leffa, mutta hyvä. sit katottiin isän kans täällä pohjan tähden alla-juttua hetkellisesti. ehdin myös nukkua parisen tuntia ja nyt mietin, että mitähän vittiä sitä keksis. halluisin lähteä autolla iippolaan katsastamaan immeisiä, mutta ei jaksais yksin lähteä, et saiskohan sissssskon irti mualimalta ja mukkaan.

joulua.Sunnuntai 25.12.2005 17:31

jeps. joulu on kulkenut ihan eprinteisesti, ähkyyn asti itsemme syöty ja lahjoja revitty epätoivon vimmalla auki jne. torstaina eksyimme taasen bingoon ja siellä puoleen yöhön vierähti. sitten työsuhdeasuntoon yöksi ja yksi kappale ystäväisiä joutui iippolaan paikattavaksi harrastettuaan kotitaloustöitä. ;) mutta ei ollu mitn sen kummempaa. aattonakin olin duunissa ja olin jo siinä vaiheessa _niin_ väsynyt! yhdeltä pääsin pois duunista, suoraan joulukirkkoon ja sitä rataa aatto sitten sutkahtikin. kympiltä menin jo nukkumaan, ei ollut duuniputken jälkeen paljoa turnauskestävyyttä... aamulla kävelin kirkkoon. nyt aloitin nauttimaan hieman väkijuomia, koska illalla olis tarkoitus lähteä puariin. vaihteeksi. ;)
ajattelin mennä potkurilla, kun tuota kevyenliikenteenväylää eioo hiekotettu ja siinä vois potkurilla päästä aikasta hyvästi sykkimään eteenpäin. vaan eikaitsenkummempaa. ens viikolla stadiin joku päivä, hipii. mukavaa pitkästä aikaa lomailla. lähden kait 28.pvä ja tuun takas sit tammikuun 7. tai 8. päivä. mut näin. nyt zaunaan ja sitten vois jossain vaiheessa iltaa teleportata itsensä sinne kylille. hipsis.

räkänokka tassukka.Sunnuntai 18.12.2005 22:34

vilahtanut taas muutama hetki nopeasti. torstaina eksyin seurapelien kautta iippolan seurahuoneelle, nauttimaan muutamia drinksuja mm. erään lähiseudun kunnanjohtajan kanssa. oli aika hupaisaa, tosin seurahuone-kokemus oli ensimmäinen ja viimeinen - ei nimittäin mikään viehättävistä viehättävin paikka. pertsinä olin duunissa, illalla saarikoskella pari tuntia ja himassa puolelta öin. olin suhteellisen väsyneessä tilassa lauantai-aamuna duunissa ja iltapäivällä isotätösen hautajaisissa. hautajaiset oli ihan sopivan mittaiset, mulla ei ole hautajais-kestävyyttä ja nyyhkytin suhteellisen usein. himassa kuljailtiin sitten hetki ja sitten lähdin kaiken kansan pikkujouluihin. ekaa kertaa pitkään aikaan join oikeasti vain ne pari bisseä enkä sen enempää. juttelin puolisukulaisen naisen kanssa ja se oli aika mukavaa, koska oli sellainen hyvä keskustelu. oon ko. henkilön nähnyt joskus sillon, kun olin pienenpieni ja se on mua jonkun kymmenen vuotta vanhempi ja nyt oli ihan hauska, kun ikäero ei tunnu enää niin kamalan suurelta. oli ihan jees juttu. pilkun jälkeen grillillä tuumailtiin ei-niin-tuttujen hauskojen ihmisten kanssa omituisia juttuja ja sitten suuntasin uneen. ja tänään taas duunissa. iltapäivällä oli pakko vetää nahkat silmille ja levätä, koska illalla oli kauneimmat joululaulut-juttu ja menin sinne nostalgisesti laulamaan nuorisokuoron kanssa. oli ihan hauskaa lauleskella´ja varmaan se ihan mukavalta kuulosti, luulen ma. ja näkihän siellä aika paljon tuttujakin. nyt pitäis kai suunnata nukkumaan, koska huomenna on - ylläriylläri - töitä... aargh.
tänään oli aivan uskomattoman kaunis pakkaspäivä, kun ajeltiin duunista himaan. huikean hienoa!

väsymys.Keskiviikko 14.12.2005 20:00

hauskaa on olla duunissa, mutta väsyttää ihan hirrveästi. tulin just himaan ja nyt pitäis murkinoida, käydä sit vähän kävelemässä jossain pellolla ja alkaa nukkumaan. mukavaa askarrellapaskarrella jouluistutuksia! :)

levottomat ja sairaat jalat.Tiistai 13.12.2005 19:58

taas duunipäivä takana ja tuntuu jaloissa jonnii verran. ahdasta meinasi viime yönä sängyssäin olla, kun yrtti ja tatsi molemmat kömpivät viereen nukkumaan. :) pitäis keittää tsufet ja suuntautua sitten kävelylle, suuntana snoden huima kirkonkylä. ajateltiin korkata tempsun uusi diiviidii-tsydeemi ja katsoa joku leffa. jospa jalkani kantaisivat sinne saakka. ;)

muanantai-ilta.Maanantai 12.12.2005 22:53

viikonloppu sujahti ohi varsin nopeasti. pertsinä oli luokkajuhlat, ei ollu paljon meininkiä, lähdin aikasin himaan, koska lauantaina oli sit bileet. tempsun synttärit menivät mainiosti, oli hauskaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja ihmisiä. iippolaankin ehdittiin vielä illan päätteeksi ja sitten yöksi mintsubintsun vieraskammariin, kun ei ollut sijaa majatalossa. sunnuntaina lissu lähti pois ja jäin kieriskelemään sosiaaliseen krapulaan, herätäkseni siitä tänä aamuna töihin lähtiessä. oli vallan hauskaa kukkiksella duunissa. ja hyvä, kun on hauskaa, koska seuraavat kaksi viikkoa siellä vierähtääkin, mukawata. hengellinen veljeni olmi kävi äsken kaffella ja sehhii oli kyllä kivvaa. lauantaina olis isotätin hautajaiset ja illalla mökkeilyä.
vuan nyt pitää varmaankin suoriutua nukkumaan pois vielä parin viikon univelkoja, jotta jaksaa huomenna myydä joulutähtiä ahkerasti. ;) hipsis.