IRC-Galleria

hahhahaa.Lauantai 29.04.2006 03:40

mukawaa, kun on juhlia tulossa. käytiin sonden puariloissa, kovin oli hiljiasta, mutta tempsu sai kutsuttua puuttuvat osiot vuosien takaisesta salkkarit-kööristä eli köllykän ja nakuwakun synddäreille. ollaan sitten kaekki koolla yhtessä, humalaisena, mutta niinhän sitä oltiin ennennii. pitäis suoriutua uinumaan, niin jaksaa huomenissa tahi siis tänään suoriutua tehtävistään. haen kämpän avaimen ja sitten sompailen kuskina illan. jippijee. :)
elo on hassua ja hauskaa, kun on asuntoinen minne syrttäytyä, duuni alkaa ja silleen. pitkästä aikaa on oikeasti mukavaa. :)

jesjesjesjesjes.Perjantai 28.04.2006 20:42

sain kämpän, huomenna allekirjoitan vuokrasopimuksen ja sittenpä se on siinä. valtavassa iiiiippolan keskustassa, ihan kivan kokoinen yksiö, jossa yks huone, iso keittiö, vaatehuone jne. halvin kaikista ja viimeinen jossa kävin tsiigailemassa. oli kaikista paras, koska monessa yksiössä kaikki keittiöt jne oli samassa tilassa, mu tossa se keittiö tosiaan on ihan oma huoneensa ja sinne mahtuu kunnon pöytä jne.
oon tosi helpottunut! :) nyt metsästän jostain vielä pakettirakettiauton ja siirrän tavarat kuopiosta pois. hipsii.
tännään voisi lähteä käväisemään iisalmen yöelämässä, huomenna kuskina mintsulle ja tempsulle ja sunnuntaina ja maanantaina sais muuton suoritettua ja tiistaina duuniin. huippua.

en ymmärrä mua välistä.Torstai 27.04.2006 22:31

ja muuta sellaista. tännään oli viimosta kertaa tälle keväälle oikeasti koulussa. oli mukavaa, tehtiin hienoja pajujuttusia ja niihin tungettiin paljon erilaisia kukkasiarukkasia. huomenna menen aamulla ii-sal-meen tsiigailemaan asuntoja. taidamme lähteä baariin tännään, kun käsky kävi ja alkoholismi asustaa kengässäni. ja sisareni myös. siellä kengässä. tuo on pakko sanoa ääneen, ettei tarvitse väärinkäsittää. siis sitä etteikö saara mahtuis sinne kenkään. sen alkoholismin viereen.
vittu mä en ymmärrä todellakaan ymmärrä itseäni välillä. se on päivän teema.

tiputii lähetti tällaisen.Keskiviikko 26.04.2006 12:27

Viisi tärkeää tavaraa

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1.kämpän avaimet

2. kännykkä

3. tietokone

4. telkkari

5. en ennee keksi. vaikka keksi.

minä voin haistaa tähän ihan kaekki ihmisyydet. ;)

huippua.Tiistai 25.04.2006 20:51

tänään on ollut mukawainen päivä, mut aivan törkee päänsärky. nukuin ehkä vartin, mut sit piti kiiruhtaa viemään pyykkejä koneeseen ja nyt koskee edelleen vain päähän ja vitutus nousee koko ajan. eli jälleen kerran ikuinen kysymys siitä, voiko pelkkään vitutukseen kuolla pyörii mielessäni. melkein toivon, että voi, koska tää hedari on niin perseestä.
mä luulen, että koomassa mulla olis yhtä mukavaa kuin mitä oli tänään koulussa. tai yhtä aktiivista. en tajunnu mistään mitään, mikä sinänsä ei yllätä, mutta oli kyllä niin tyhmä ja tylsä päivä, että ei tullut kun vihaiseksi. huomenna sentään pääsee duunailemaan jotain muutakin kuin vaan nököttää koko ristuksen päivä tietokoneen ääressä ja naputella jottain kirjeitä mielikuvitusyritykseltä toiselle. luoja auttakoon, että jos jossain niistä monista mielenhäiriöistäni päätän alkaa yksityisyrittäjäksi, niin joku vetäisisi minua esim. lapiolla takaraivoon tms ja moiset aikeet loppuisivat alkuunsa. kuten vanha savonvirtalainen viisaus kertoo "pia on hyvä renki, mutta huono isäntä". markkinointi on perseestä, ainakin noin oppiaineena...
huomenissa tehdään vissiin jottain kivihommia ja se on varmasti ihan mukavaa, toivon. koska toista tällaista päivää e.n. j.a.k.s.a.
vika viikko duunissa, tuli pientä reklamaatiota, mutta hirveän huono vastata palautteeseen, joka annetaan ajalta jolloin en oo ollu duunissa. eli jos olin viime viikon duunista pois, niin en tosiaan voi tietää, mitä sillä välin siellä on tehty tahi tekemättä jätetty. diipadaa. onneksi ei ennää kun keskiviikko ja perjantai tuon lajin paskaa.
ja tämä viikko enää kouluakaan ja sitten alakaapi työt. hipii! :)

sunnuntahi.Sunnuntai 23.04.2006 12:24

jo toinen hienoinen päivä peräkkäin, aika mukavaa. kävin kuljailemassa pitkin rantoja aamutuimaan, kun ei nukuttanut valon määrän takia. yllättäin. tässä pitäis viimeistellä pari hommelia ja sitten jos vaikka lähtisin pyöräilemään petoselle anttitantin luokse. :)
käytin eilen kissoja ekaa kertaa ulkona tälle keväälle. arttu haisteli alaoven karmit ja lähti kiireesti takaisin ylös, mutta spindo kävi kipsuttelemassa aika pitkän matkaa.
kevät ja kesä ovat kivoja, mutta tuhoudun tähän unettomuuteen. marraskuussa saattoi nukkua vaikka vuorokauden ympäri, mutta nykyään nukkuu sen viisi tuntia yössä, kun on vaan niin valoisaa. pimennysverhoilla ei mitn vaikutusta. tyhmää. mut kaipa sitten, kun on tarpeeksi väsynyt, niin nukahtaa väkisin. ;)

pippeli.Lauantai 22.04.2006 16:26

hieno otsikko. :) aurinko paistaa, heräsin aamulla ajoissa ja kävin pyörällä kurvailemassa ja kahtelemassa kuopijon heräämistä. nyt yritän tehdä koulujuttuja, jotka pitäis saada jossain vaiheessa palautettua, että ei jäis roikkumaan ja ahdistamaan mieltä. tai eikai ne pitkään tekemättöminä ahdistais, kun ne unohtais aika helposti ja se on ehkä huonoin vaihtoehto.
ankeroista, eilen olin hyvinhyvin väsynyt ja nukahdin varsin pian. pitäis keittää kalakeittoa kohta, mut ei saan itseään liikkeelle. :)
wiuh, vielä viikko ja sitten on eka erä koulua takana, hipsis. wappua vois juhlia tai sitten ei, baarit on ahdistavia ja täynnänsä, mut joku mökkikotibilesaunomissysteemi olis hurrjan mukavaa. tosin on toukokuussa noita bileitä aika paljolti tiedossa, että saattaahan tuota yhden viikonlopun jättää välistä ihan hyvin. tosin lenkkarit ja kukkamekko houkuttais vetää päälle ja lähteä viipottamaan... ;p
mut näin.

lissää. hankin elämän huomenna.Torstai 20.04.2006 13:59

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan.
1. Sukupuoli?
aikuinen nainen mä oooooooon, en enää eksy maailman tuuuu-uuuliin... elikkäs koivuniemen paltsun aikuinen nainen.

2. Mikä on suurin unelmasi?
egotripin "nämä ajat eivät ole meitä varten"; ja vielä koittaa se kaunis päivä, kun tieltä murheet väistyvät, et ole surullinen aina vaikka nyt tuntuu siltä"

3. Mitä inhoat?
...kusipää kun kuolee jossain syntyy uus ... - maijavilikkumaan kusipää

4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
..tällaisena iltana vois vaikka itseensä rakastua ja haistattaa pitkät kaikille koko rahalla, tällaisena iltana on niin hienoa hengissä olla... edelleen egotrippiä ja tällaisena iltana.

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
...Mä oon kun rätti jota maailma puristaa, Mun elämäni parvekkeeni alla huristaa, keskellä iltapäivän kuumuuden parvekkeella jäitä polttelen, mä mielen näitä nielen jäitä... eppujen niinkuinjääpalaa. vissiin joku keväinen väsymys.

6. Mistä asioista pidät?
maija vilkkumaan mun elämä. kyllähän siitä pitää tykätä, kun sitä elää. ;)

7. Minne haluaisit matkustaa?
tiktakkia ja "mennään minne vaan..." :)

8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
ei kyllä mittään sanomista, mutta voisin ulista itse tekemääni biisiä, jossa pyydetään keittämään kahvia. :D

1. Oletko hölöttäjä vai hiljaisempi?
- riippuu tilanteesta ja seurasta aika paljon. mitä ahdistuneempi ja vittuuntuneempi olen, sitä hiljaisemmaksi muutun.
2. Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei?
- en. oo ihan älyttömän huono sanomaan ei. pitäis opetella, mutta EI tänään... ...huomenna. ;)
3. Jos saisi jättipotin lotossa, muuttaisitko pois Suomesta?
- enpä varmaankaan. tai jos muuttaisin, niin "osa-aikaisesti" jonnekin ranskaan tms.
4. Mikä on ihmisessä on kaunista (ulkoisesti)?
- sehän riippuu ihmisestä. ei kait sitä mitään yleistä oo, mutta kasvot on loppujen lopuksi kaikilla kauniit tai mielenkiintoiset.
5. Entä mikä ihmisessä on rumaa (ulkoisesti)?
- en kyllä ossoo sannoo. hajut on hirveitä, niin vastaan että haju on ihmisessä ulkoisesti rumaa... ;)
6. Luetko paljon kirjoja?
- jees, varsin paljon.
7. Osaatko soittaa jotain soitinta? Jos, niin mitä?
- pianoo ja kitaraa ja nokkahuiluu ja urkusia.
8. Oletko mielestäsi ystävällinen vai jörö?
- ystävällinen.
9. Minkälainen oli viimeksi nähty painajaisesi?
- ei seny mikään kauhea ollu, mut olin jossain leirillä, jossa oli paaaaljon käärmeitä ja rottia ja kissat juoksentelivat valtoimenaan ympäriinsä ja yritin estää niitä joutumasta käärmeen kitaan ja kun heräsin, puristin fiksu-raukkaa kainalossani ja se näytti jonkun verran närkästyneeltä.ja käärmeen merkityksen unessahan kaikki tietää, joten hyvin mennee.
10. Mitä olet viimeksi kadottanut?
- elämäni.
11. Onko sinulle vaikeaa kiittää?
-eioo.
12. Entä ottaa vastaan kiitosta?
- ei, jos se sanotaan aiheesta ja suoraan.
13. Ketä näyttelijää et voi sietää?
- meg ryan, yöööööks!
14. Minkälaisia kenkiä käytät?
- tennareita ja sellaisia vaelluskenkä-henkisiä jalkineita ja koulussa käytän aika paljon keltaisia hai-saappaita.
15. Minkä väriset hiukset sinulla on?
- epämääräiset ruskeapunertavat.
16. Mitä pelkäät?
- pelkään että perheelle/ystäville/läheisille käy jotain pahaa/menetän heidät. pelkään myös sitä, että en saavuttaisi elämässäni arki-vaihdetta eli ei tarvitsisi elää välivaihetta ajatellen, että sitten kun... vaan eläisi nyt ja tässä.
17. Missä asiassa olet rohkeampi kuin keskivertoihminen?
- varmaan kohtaamaan ihmisiä. ja ehkä ottamaan vastaan yllättäviäkin muutoksia.
18. Jos saisit 500 euroa ylimääräistä, joka sun olisi pakko tuhlata kauppakeskuksessa
tunnissa, mitä ostaisit?
- kävisin kampaajalla ja ostaisin vaatteita. oikeasti, kun saan ekan palkkani käytän sen pelkästään vaatteisiin! en oo koskaan tykänny ostaa vaatteita, mutta nyt kun joutuu käyttäämään kaiken ihan puhki ja rikki ja tylsäksi, niin uudet vaatteet ovat ihania. ;)
19. Osaatko piirtää?
- jonniin verran, ei oo tullu vain harjoitettua moista taitoa aikoihin.
20. Mitä taidelajia arvostat eniten?
- musiikkia.
21. Pidätkö uimisesta?
- tykkään paljon. mutta luonnonvesissä mun mielikuvitus ajautuu vähän sivuraiteille ja alan miettimään, mitä veden alla mahtaakaan olla...
22. Mikä saa pinnasi kiristymään?
- vetulointi ja mielipiteiden alituinen vaihtaminen, ilkeily ja liika nysvöily joissain asioissa.
23. Onko sinulla mielestäsi liian vähän vapaa-aikaa?
- ei, ihan tarpeeksi nyt taas, kun aamutyöt väheni. ekaa kertaa moneen vuoteen ei ole kiire.
24. Asuisitko mielummin talossa, josta on merinäköala, vai järvimaisema?
- järvi, ehdottomasti. paitsi jos olisin siellä ranskassa. ;)
25. Onko musiikki sinulle tärkeää, vai ihan ilmaa?
- ehdottoman tärkeää. en tiedä miten sitä olisi ilman musiikkia. joskus on sellaisia päiviä, että tekee mieli vain itkeä ja piehtaroida yksin elon kurjuudessa ja sellaiseenhan löytyy kasoittain biisejä, joista tulee asioita mieleen ja voi märehtiä ja kun tuntuu hyvältä taas, löytyy siihenkin biisinsä. hirveä kirjo tunteita, hetkiä jne liittyy musiikkiin. yhdistän aina tilanteen johonkin biisiin aika tiukasti.
26. Mitä pidät Paris Hiltonista?
- mulla ei oo mitään mielipidettä, kun en tunne. eihän siitä mitenkään hirveän imartelevaa kuvaa ole saanut.
27. Jos saisit poistaa maailmasta yhden hyönteislajin lopullisesti, mikä se olisi?
-en mittään. kaikilla paikkansa. tietysti voisi miettiä esim. itikoiden olemassaolon järkeä, mutta mikäs se minusta tekee niin ainutlaatuisen asiasta päättämään. ;)
28. Minkä värisiä vaatteita sinulla pääasiassa on?
- eipä oo mittään yleistä linjaa. kaikenlaista.
29. Mitä väriä inhoat?
- en oikeastaan mitään.
30. Uskotko yliluonnolliseen?
- juup.
31. Mistä omistamastasi jutusta et luopuisi mistään hinnasta?
- äh, en tiedä. levyistä.
32. Kuinka monta kertaa olet elämäsi aikana muuttanut?
- 1. lapsena samulinpolulta savonvirralle 2. savonvirralta raiskionmäelle 3. raiskionmäeltä matinkujalle 4. matinkujalta allinlahdentielle 5. allinlahdentieltä takas raiskionmäelle 6. raiskionmäeltä kirstinkadulle 6. kirstinkadulta harjutorille 7. harjutorilta viereiseen kämppään 8. harjutorilta satamakadulle ja yhdeksäs muutto kolkuttelee ovella. vihaan muuttamista vaikken sitä edes paljon ole harrastanutkaan.
33. Mitä lehtiä sinulle tulee?
-savonsanomat tai sekkii tulloo kyllä suaralle.
34. Osaatko lohduttaa itkevää ihmistä?
- en tiedä, en oo objektiivinen arvioimaan itseäni ko. asiassa. oon minä itkuja saanu loppumaan, mutta johtuisko se siitä, että nämä ihmiset ovat lopettaneet itkun ja toivoneet minun lopettavan sitä myötä surkeat lohdutusyritykset... ;)
35. Mikä kanssaihmisten tapa ärsyttää sinua?
- kuuntelemattomuus; jauhat vain itsestäsi ja jos puhe siirtyy muihin asioihin, käännät sen takaisin itseesi ja omiin ongelmiisi. myös tahdittomuus on perseestä.
36. Onko sinulla paljon luomia?
- kaks kertaa ylä- ja alaluomi + joitain pilkkuja. :)
37. Minkälainen ihmistyyppi saa sinut raivon partaalle?
- väkivaltaiset (henkinen ja fyysinen), ajattelemattomat ja välinpitämättömät ihmiset.
38. Mikä on maailman ärsyttävin ääni?
- joku ärsyttävällä taajuudella säännöllisen epäsäännöllisesti toistuva. no, kyllä keväinen lintukonserttokin ärsyttää aika paljon aamuyöstä.
39. Missä et ikinä haluaisi asua?
- vannoin jokunen vuosi sitten, että en koskaan muuttaisi helsinkiin ja sinne kuitenkin viideksi vuodeksi muutin. että vannomatta paras. mutta ehkä en siellä kallion pienessä vuokrayksiössä haluaisi asua enää.
40. Pidätkö enemmän makeista vai suolaisista herkuista?
- molempiparempi, jos siinä on se herkku-sana. ;)
41.. Syötkö paljon hedelmiä?
- riippuu vähän valintatalon tarjonnasta.