IRC-Galleria

lunta!Perjantai 31.10.2008 11:33

huippua! :D

jippii. :)Perjantai 31.10.2008 11:18

tänään lähden matkoille, huippuahuippua. :) huomaan, että olen sairaslomani aikana addiktoitunut muumeihin ja aamuiseen sairaala-uusintaan. ensi viikolla kärsin siis helvetin lieskoissa, kun jouduinkin olemaan töissä. ;) minä en kestä verta enkä sairauksia ja niinpä, kun sairaala alkaa, makaan vaan sohvalla ja jos liikun, nin pyörryttää. oikein tervettä ja reipasta teeveen katselua. pakkasin aamulla luonnollisestikin ihan liikaa vaatteita, mutta kun joka tapauksessa joudun sen laukun ottamaan, niin samahan se on, että onko se puolillaan vai täynnänsä... ajattelin puuhastella jottain särvintä puolen päivän aikoihin, ottaa sitten muutaman oluen ja jahka kutsu käy, siirryn kuppilan puolelle odottelemaan lentobussin lähtöä. hiphei. äitin sanoin "sitten työ vaan ryyppäätte ja oksentelette monta päivää"...

näin se aamu alakaa. :)Torstai 30.10.2008 10:05

10 totuutta nykyhetkestä:

· Minkä värinen on hammasharjasi? :: siinon valkoista ja oliivinvihreää ja sinistä.
· Mitä koulua käyt? :: hämeen amk.
· Monenella luokalla olet? :: ekalla. ;)
· Seurusteletko? :: kylläpäs vain.
· Oletko tyytyväinen elämääsi? :: ihan on mukavaa. käden kun saisin vielä parannettua.
· Minkälainen olo sinulla on nyt? :: ihan hyvä. ei väsytä ja huomenna ehkä sataa lunta, huippua!
· Onko koruja päällä nyt? :: ei oo.
· Onko sänkysi pedattu? :: kylli.

10 totuutta eilisestä:

· Mitä teit eilen? ::röhnötin kotona, kävin sondella, söin, luin ja katoin elokuvia.
· Oliko kiva päivä? :: ihan hyvä.
· Moneen olit koulussa? :: ei ollut koulua. noin viikon päästä on.
· Mitä aineita oli? :: ingenting.
· Tapasitko uusia ihmisiä? :: enpä kyllä. tai no kävin kaupassa, että saattohan siellä joku uusi tulla vastaan, mutta sanasia en vaihdellut uusien ihmisten kanssa.
· Olitko tietokoneella? :: liikaa.
· Tajusitko jotain uutta? :: en muistaakseni.
· Monelta menit kouluun? - en menny, en.
· Monelta pääsit? :: kun ei mene, ei voi tulla takaisin.
· Teitkö jotain mitä et tee yleensä? :: njaah. no, olin sairaslomalla.

10 totuutta menneisyydestä:

· Ketkä olivat kaksi parasta ystävääsi lapsuudestasi? :: riitta ja leena.
· Missä synnyit? :: iisalmen aluesairaalassa.
· Kaipaatko menneisyyttäsi? :: enpä kyllä.
· Entiset koulusi? :: savonvirran a-a, sonkajärven ya, lapinlahden lukio, savon ammatti- ja aikuisopisto, mm.
· Entiset opettajasi? ::niitä saattaisi jokunen olla.
· Oletko vaihtanut koulua? :: juuh.
· Jos olet, mistä minne? :: ala-asteelta yläasteelle. ;)
· Haluaisitko elää päivän samana, kun olit kuusi vuotias? :: enpä kyllä. kun ei olis kuusi-vuotias, jos säilyis nämä hankitut tiedot elosta jne, mutta jos palautuisin kaikilta osin kuusi-vuotiaaksi, niin toki.
· Jouduitko pettymään usein? :: en.

10 Satunnaista:

· Kengän koko? :: 41
· Lempi väri? :: punainen.
· Lempi numero? :: 28
· Lempi kouluaine? :: tällä hetkellä varmaankin kasvibiologia.
· Kännykän merkki? :: nokia.
· Oletko ihastunut/rakastunut? :: jeps.
· Monta kirjainta on ihastuksesi/rakkaasi etunimessä? :: neljä.
· Lempi bändi? :: no eput ja viikate.

Haluaisitko:

· Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? :: enpä kullä.
· Haluaisitko olla päivän julkkis? :: en.
· Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? :: en.
· Haluaisitko nähdä jonkun tietyn? :: saara.
· Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? :: kaek´on kerrottu.
· Haluaisitko halata jotain tiettyä? :: ainahan se halailu on kivaa.
· Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? :: juuh, tulee kyllä vietettyäkin.
· Haluaisitko että olisi kesä? :: en, odotan kovasti talvea.
· Haluaisitko nukkua ikuista unta? :: en tods. talviunet kyllä olis hyvät.
· Haluaisitko muuttaa maahan jossa kävit viimeksi? :: en todellakaan.
· Haluaisitko matkustaa ulkomaille? :: ois kiva.

plump.Keskiviikko 29.10.2008 13:34

en tajjuu kyllä tuota vihreän kortin bonus-tsydeemiä. voin siis netissä tarkastaa bonusten määrän, mutta en ymmärrä missä kohdassa se ilmoitetaan. en siis itse ole typerys, vaan sivut ovat huonot... ;) uuden naapurini koiraa ulvoo säännöllisin väliajoin aika karmivasti. pelottavaa.

voihan kakka.Keskiviikko 29.10.2008 09:57

takapihalle oli aamulla ilmestynyt ilmeisesti auton yliajama pupunen. ei me sitä pystytty lopettamaan, joten soitin isännöitsijälle, joka suoritti lahtauksen ja vei ruumiin mennessään. jaiks.
mitähän sitä tännään puuhailisi... katson telkkaria ja luen. luen muutes juuri axl rosesta kirjaa ja vituttaa aina välillä se jannu niin paljon, että pitää äristä ääneen. ihan järkyttävä ääliö. vaikka kyllä se pienen pian mielestä oli kasarina komea pyöräilyshortseissaan. ;) nyt kutsuu muumit. hiphei.

juuh.Tiistai 28.10.2008 22:57

nukuimma päikkärit, että jaksoi katsoa salkkarit ja metsolat. mitähän heevettiä teen huomenna. käyn lenkillä ja katson telkkaria. toivottavasti muumeissa on hyvä jakso, aamulla ainakin oli hieno saippuakuplajakso. oon hokenut aika pitkään, että "tuhannen tulimaista", koska se kuullostaa jotenkin tosi hienolta. tuhannen tulimaista. varmaan alkaa topista ja kissoista kuullostaa ja pikkasen vähemmän hienolta. tuhannen tulimaista sentään...
jeps. niinpäs vain liäkäri miäräsi sairaslomalle loppuviikoksi, kun käsi turpoaa eikä pidä elämästä. tämän ensimmäisen kokonaisen sairaslomapäiväni olen viettänyt äärimmäisen hyvin. katsoin aamulla muumit ja sen jälkeen ihan kaiken kakkelin, mitä subilta vain tuli. ihan hirveitä vauva- ja nuorennusohjelmia. yyks. sen jälkeen tein ruokaa, mutta ei ollutkaan nälkä, joten luin kirjaa ja katsoin tyhmeliinin suomalaisen elokuvan. ja iltapäivän olenkin viettänyt laulamalla. ihan huippua istua tässä koneen ääressä, laittaa juutuupista joku biisi soimaan ja googlettaa sen sanat. ja sitten vain laulaa. huomasin, että esim. trooperia en pysty laulamaan, koska en ossaa laulaa englantia niin nopeasti... ;)mutta jos vaan laulan melodian mukana käsittämättömyyksia, se kuullostaa melekein oikealta... toivottavasti kuuluupi naapuriin saakka tämä minun kiljunta, niin saavat jotahii huvia elämäänsä. kohta lähden ulkoilemaan. käteen pitää laittaa miljuunia lapasia ettei kylmä kiusaa sitä.

viikonloppu mänt.Sunnuntai 26.10.2008 19:38

olipas mukava viikonloppunen, meni vain niin nopeasti. eilen käytiin katsomassa henkassa pari bäändiä ja ainakin jäläkimmäinen hellbox, joka coveroi venomia, oli mainio. pidin siitä kovasti. tänään kävin äänestämässä ja tein pahaa ruokaa. ja lisäksi olen nukkunutnukkunut ja nukkunut. nähnyt hyvin omituisia unia. käsi tuntuu aina vain kipeämmältä, ärsyttävää. huomenna töeeeehin. oijoijoijoi. :)

hiphei!Perjantai 24.10.2008 10:04

nyt olen saapunut perjantaihin, erittäin hieno asia. käsi on kipeä edelleen, mutta luulen, että tuo lastan pito ja lääkkeet ovat auttaneet ainakin vähän asiaa. tosin nythän oletettavasti saan samanlaisen tulehduksen vasempaan käteen, koska eilen nostelin vasurilla kaiken minkä ennen olen nostanut molemmilla käsillä... jepujee. tänään on mukavan lyhyt duunipäivä ja sitten alakaa viikonloppu, joka kerrankin on vapaa. :) huomenna mennään henkkaan katsomaan pari bändiä ja sunnuntaina pitäisi arpoa henkilö, joka saa ääneni kuntavaaleissa. vaalikoneen mukaan ääneni kuuluisi keskustalle, minä en ole samaa mieltä ja ohitankin ko. puolueen listat ihan suosiolla. kaikki suuret puolueet ovat niin persoonattomia, että ei tee mieli äänestää niistä ketään. mutta en tiijä. pitää yrittää keksiä oikea henkilö.
hipsis. viikon päästä tähän aikaan jännitän jo tallinnan matkaa. mukavaa lähteä, tosin mukavaa olisi, jos topi voisi lähteä mukaan.

muanantae.Maanantai 20.10.2008 16:25

hyi mikä sana. ja hyi mikä päivä. viikot voisivat alkaa paremminkin, mutta ei auta. zellaizia azioita.
käsi on aivan jumalattoman kipeä, mutta huomenissa on vapaapäivä ja ajattelin rohkaista mieleni ja mennä duunilääkärille. jospa hän laittaisi vaikkapas jonkun kortisonipiikin käteen, ni voin jatkaa eloani. ja vapaapäivän viettoa. hirveästi suunnitelmia yhdelle vapaalle, saa nähdä kykenenkö sitten tekemään yhtn mitn. on aika viehättävä ajatus jo se, että voi aamulla jatkaa uinumista ja päivän voi viettää nerokkaasti esim. lukemalla, nukkumalla, lukemalla. ajattelin käydä vuokraamassa jonkun hömppähömppä-leffan. sellaiset piristävät mieltä kummasti. myös siivoaminen olisi hyvästä, mutta tietenkin, jos käsi on kipeä jostain täytyy luopua... luulen, että se on siivous... :)
eilen kävimme siilinjärvellä ja illalla pitkällä kävelyllä. oli vallan ihastuttava päivä. tämä viikko on puutarha-myymälän viimeinen tälle vuotta. ihan mukava. pitäisi vain alkaa jo miettimään ensi kautta, ei oikein hotsittaisi, kun on vielä tämän kesän univelat ja vötkyilyt kuittaamati. ja joulukukkaset saapuvat nekin jo reilun kuukauden päästä. hoh. se onkin sitten kiireinen pari viikkoinen mikäli viime vuoden kuviot toistuvat. huih.
ainiin ja marraskuun eka viikonloppu menee iloisesti risteillessä. voitin pikkujoulu-zempaloista risteilyn, joka tapahtuu pitemmän kaavan mukaisesti. perjantaina lennämme heltsinkiin, lauantaina risteillään tallinnaan, missä yövymme ja sunnuntaina laivailemme taasen suomeen ja maanantai-aamuna lennähdetään kuopioon ja sieltä edelleen kotio. onnekseni työvuorolistojen jumala oli laittanut minulle to-ti lomaa ja saan potea risteilystä johtuvaa aikaeroa kaikessa rauhassa... :)