IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

kiitos.Maanantai 26.11.2007 19:12

Jos totta puhutaan... toi kakku (VENE) tossa nimen perässä on aika nöyryyttävä.
"Hih, täytin juuri 17 vuotta."

Pienenä aina ajatteli, että 17-vuotias on jotenkin tosi vanha, melkein aikuinen. En mä tunne olevani lainkaan vanha. Oon edelleen ihan yhtä pikkunen. Voisin vieläkin leikkiä barbeilla ja käydä koulun discossa tanssimassa hitaita jonkun söpön pojan kanssa. Haluisin järkätä semmoset kakkukestit. Hirveesti karkkii ja serpentiiniä ja kaikkia typeriä leikkejä. Sitten puhuttais pojista ja naurettais, kun joku paljastais tykkäävänsä siitä pojasta, joka kaivaa nenää ja syö paperia.

Miten mä vietän mun synttäreitä tänään? Luen psykologiaa ja dataan. Oikeesti en sais olla koneella, koska mulla on ihan hirveesti luettavaa. Helvetin hauskaa täyttää 17 koeviikon ensimmäisenä koepäivänä. Ja mun synttäreitten kunniaks Kolunen oli tehny vaikeimman mahdollisen bilsan kokeen. Kotona multa odotetaan kaikki mahdolliset kotityöt just TÄNÄÄN. Ah, kiitti ku heruu sympatiaa. Paskaa, niin paskaa syntymäpäivää. Eikö niin, että 18-vuotis synttäreistä tulee tasan samanlaiset? Miettikää, silloin on TIISTAI! Melkeinpä vielä pahempi. Ja koeviikon takia en tietenkään pääse inssiin silloin ku tahdon ja saan odotella ajokorttia ylimääräset 2 viikkoo tms.

Kiitos tästä äiti ja isi. Oisitte voinu siittää mut kesäksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.