IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

Sukuvika ku suksi ei luista?Tiistai 27.11.2007 16:38

Miten voikin viikko alkaa näin paskasti? No okei, koeviikot ei koskaan oo mitään herkkua, mutta tää nyt alkaa mennä jo vähän yli. Psykologian koe meni myös aivan reisille. Miten se maikka osaski kysyä just ne asiat, jotka oli mulle kaikista hankalimpia muistaa? Huomisen hissankokeen tuloksen osaan jo ennustaa. Sen kanssa ei oo mitää mahiksia.

Niin aamulla. Pakkasin laukun sillee pikavauhtia, heitin lattialta tarvittavat kirjat sinne ja lähin. Koululla sitten vilkasin laukkuun ja mietin, että miksi hitossa mulla on ruotsin kielioppikirja mukana. Ei menny kauheen kauaa tajuta, että se punatekstinen kirja, jonka nappasin lattialta, ei ollukaan historian kirja.

No joo. Psykan koken jälkeen olin ihan innoissani lähös tyttöjen kanssa kaupunkiin, ku oli 2 tuntia aikaa, mutta sitten neideillä sattuikin olemaan kuorotreenit, joten eipä me sitten ehditty edes kahville. No aattelin, että okei lähenpä sitten kirjastoon dataamaan, ku koulun datisluokka on kumminki täys. Kirjaston pihalla vasta tuli mieleeni, että heeei mun kirjastokortti tais jäädä pöydälle. Ahhaha, lievästi otti päähän. Kävelin sitten siinä ärsyttävässä lumipyryssä takasin koululle ja siellä oli aivan täyttä kaikkialla. En löytäny mitää muuta istumapaikkaa ku datisluokasta kaikkein hitaimman mahdollisen koneen äärestä. No sainpa ainaki ajan kulumaan.

Historian valmistelutunnilla oli varsin mukavaa ilman kirjaa ja vihkoa. Oon muutenkin ihan pihalla kurssin asioista. No ainakin tuli harvinaisen selväksi, että huomista koetta en tuu läpäisee, en ainakaa hyvin.

Kaiken lisäks säädin äsken vahingossa jotain tän näytön kanssa. Puolet valikkopalkeista katos.

No mutta... sainpa ainaki pitkästä aikaa keitettyä hyvää kahvia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.