IRC-Galleria

alfie-

alfie-

on epäsymmetrinen.

Uusimmat blogimerkinnät

ESINEITÄ:
Tänään huomasin ehkä ekaa kertaa kuinka paljon fiskarsin oranssipäiset sakset muistuttaa lintua.sellasta jolla on pitkä ja terävä nokka,johon on kuivunu liimaa.

LUKUJA:
Oon lukenu yli 100 sivua historiaa ja muistan edelleen ne kaks vuosilukua,jotka tiesin jo ennen lukemista.1914 ja 1917.eikä ne taida edes liittyä koko koealueeseen.

MIELENTILOJA:
Miksi mun ei koskaan tee mieli tehdä mitään silloin kun se ois mahdollista,mutta nyt kun en voi tehdä mitään niin tahtoisin tehdä kaikkea?tein joskus pienenä lumesta veistoksen.se oli ihan hurjan hieno,mutta naapurin pojat kävi potkimassa sen palasiks.mun on pitkään pitäny kokeilla uudestaan.nyt ois lunta,mutta mun pitäis oikeesti mennä lukemaan historiaa.

MIELIPITEITÄ:
Se kirja,jonka ostin..se oli oikeesti tosi outo.Siinä oli kakkaa ja pornoa.Aika likasta.Niin no siis ei ollu niitä molempia yhtäaikaa.mutta kuitenkin.

HAVAINTOJA:
Mulla on sellanen olo,että meiän perhe ei ookaan niin normaali ku oon luullu.tai siis,kuinka moni 9-vuotias purasee keksistä palasen ja laittaa sen takasin tarjolle,kun ei tykkääkään?
ja kuinka moni 8-vuotias menee edelleen ihan sekasin kellonajoissa?
ja miksi helvetissä 9-vuotias pikku poika tulee meille leikkimään ja päättääkin yhtäkkiä,että mun pyörä on pakko hakata osiin?

tänne tuli pimeetä.en oikein nää näppäimistöä.enkä yltä valokatkaisijaan.pitäisköhän huutaa nelli tänne?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.