IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 16:20

Aaaa.. Luin mun iankaikkisen vanhaa päiväkirjaa, jonka alotin 20.5.2001. Kyllä oonki ollu niin kummallinen sillon. Onneksi pidin sitä, niin nyt voin iloita kehityksestä. Täytyy sanoa että yllätän itseni monta kertaa, oon oikeesti tehnyt vaikka mitä. Ja siis sielä on sellasia nimiä, mistä en yhtään tiedä ketä ne on :o Ilokseni huomasin jo silloin harjoittaneeni yhtä juttua. En muistanutkaan.

Se alkaakin ihan parhaalla tavalla xD Siitä kuinka Arttu joskus suuttui mulle. Se on oikein sanonut mua moraalittomaksi. Oon niin innoissani. Ja ajatella, että oon vieläkin vihanen sille. Ton alun jälkeen Artusta ei oo kirjotettu enää mitään.

Sit mä raukka oon jossain vaiheessa muuttanut Seinäjoelle. Ja ollu ihan kauhuissani, kun mun piti löytää jonnekin missä Janne J. oli. Sit onkin pelkkää jannehehkutusta siihen saakka, että totean "Joo me ei olla Jannen kaa enää yhessä mut en mä jaksa kirjottaa siitä."

Sit oon tehnyt testamentin, koska halusin kuolla ennen kuin jouduin lukioon.

Hyi! Sitä seuraa kauhea elämänvaihe, jolloin olin ylimpiä ystäviä yhden kauhean kanssa. Oon vieläkin vihanen sillekin. Yyyh sielä on sen kuvakin! Kuolen.

En kestä enempää. Haluisin oikeesti polttaa ainakin jokusen sivun tuolta. Tunnen niin suurta sisäistä häpeää noiden joidenkin juttujen kohdalla. Vaan on mulle ainakin tapahtunut kaikkea jännää. Ja ennen kaikkea mulla on ollut kovin suuria suunnitelmia. Joidenkin osalta oon elänyt paremmin kuin odotin. Paitsi joidenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.