IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

Vassu on tosi kipeenä :( Tiistai 18.12.2007 15:24

Voi hitto, meitä riivaa jokin tosi pahaonni. Asia on kuitenkin nyt hoidossa, mutta paraneminen voi olla hiasta ja kivuliasta.

Elikkä äiti soitti aamulla puol kasin jälkeen, että varaa vassulle kummunsalolle aika, peräaukon ympärystä on punainen, turvonnut. Arvelinkin, että anaalirauhastulehdusta.
Kipu, ja se paineen tuoma kipu on ollu varmasti tuskallista. Ei pystyny kakkaamaan, ja äiti sitten oli kattonu onko jotain risuja tai jotain takapuolessa, kun silloin vassu yleensä laittaa stopin.

Mutta eipä ollu, ja kaikenlisäks siellä oli isopaise, joka oli täynnä mätää ja anaalirauhas eritettä, ja verta. Ell rauhotti Vassun, tyhjensi ensin vasemman, sekin oli täynnä, mutta normaalia eritettä, mutta tämä vasempi, ei tyhjentyny normaalia kautta, vaan piti neulalla puhkasta. Vassusta näki että teki kipeää, vaikka olikin pienessä rauhotuksessa. Sieltä tuli paljon mätää, verta ja eritettä.

Sai nyt kipulääkettä, antibioottia ja sitä pitää huuhdella suihkun alla.
Kotia kun päästiin, leikattiin karvoja ympäriltä, ja sinne oli jo puolesssa tunnissa kehittyny eritettä aika lailla, puristelin nekin pois.

Nyt pitää toivoa, että paranis hyvin. Vassu jäi sinne äitille, saa nyt olla siellä a tervehtyä, eipähän tarvi tarrestakaan välittää, nyt paljon peukkuja Vassulle.

Varmaan joskus parin kuukauden päästä pitää yrittä ite tyhjentää vassun anaalirauhaset, ja alkaa sitten säännöllisesti niitä seuraamaan, ettei täyty liikaa, tätä vaivaa ei tahota uusiutuvan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys