IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

heissansaaPerjantai 18.01.2008 13:28

Tarrenkanssa menee ihan hyvin, on alkanu jo vähän oppimaan sitä oikeaa käyttäytymistä. MUtsi jopa eilenb kehui, että tarrehan on ihan toinen koira, kun oli käyttäny eilen iltapäivällä tarrea pikkulenkillä, kun olin töissä. OLi ollu niin mallikkaasti, ja kerran oli vaan pitäny komentaa hihnaann tarttumisesta :)

Mie kyllä vähän itekseni ajattelin, että tuossa kyllä oli jotain vieraskoreutta :D

Mie kun illalla pääsin kämpille, mua kyllä ootti siellä hienokäytöksinen herrra, istui oven takana nätisti, ei hyppiny, antoi laittaa hihnan, ja vasta kun annaoin luvan tuli ovesta ulos :) ja näin sen pitääkin mennä

MUtta ulkona se äitille suotu vieraskoreus ei enään yltänyt minuun asti, kylläse kai vieläkin vähän aattelee, että tuovia tuota emäntää saa vielä koetella ja vejättää., ainakin kokeilla vejättämistä. Mutta mie koitan olla sille kova sen suhteen.
Loppupeleissä ollaan edistytty aika paljon. Suurin osa lenkistä, se kävelee vallan mainiosti, ja tykkää kannella kaikenmaailman risuja yms.. Eilenkin sain risusta tosi kipiästi naamaan. Tarre kun tykkkää kantaa kaikki puunrongotkin, oli sellanen 5 m pitkä vielä kauhea oksat rungon päässä, se sitten päätää paiskoo ku hullu, niin se mottas mua sillä puunrungon päällä mua suoraan kasvoihin. ja arvaatkaa vaan sattuko!!! ja perkeleesti!!

Ja sitten tarre tykkää piehtaroida ojien pohjilla ihan hirveesti. Mua se taas ei niin kauheesti kiinnostas. heh.

Olenkin sanonut tarrelle, että olis kunnolla siellä aitauksessa, eikä lähtis, hyppäs aian yli, niin sais olla pihalla iteksee, pureksia risuja, ja piehtaroida pihalla. Mutta ei niin ei.. oma tarren moka.

Vassu on ollu jälleen iloinen, ja tykkää aina kun käyn siellä, tervehtii aina mua :) ja kun lähen se kahtoo mua niillä surusilmillään. Mutta hyvin se tosiaan voi, siitä ilosta näkee.

KOirat on kummatki saaneet nyt matolääkkeen kaiken varan vuoksi. Hitto että vaan maksoi tarrelle yks matolääke 16 %u20AC, kyllä se vassun matolääkkeet rinnalla on tuplatupla euroissa. Mutta onneksi niitä ei tarvi antaa kuin pari-kolme kertaa vuodessa.

MUtta nyt myä lähetään ulos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.