IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

mä en jaksaMaanantai 10.03.2008 23:21

Nyt tosiaan tänään tuntu että mä en jaksa.. ei.

Vassu taas oireilee, ja mulla tuntuu että pää hajoo, eikä tiiä kuinka riittäis kaikkeen kaikki mitä haluis. Tai että kun elämä niin pyörii tuon rahan ympärillä, ettei tiiä kuinka pärjää.

Siis tarkotan sitä kun, elää koko ajan pyhällä hengellä, niin se kun tietää että joutuu vassun viemään taas eläinlääkäriin, ja nyt kouvolaan asti, ja tiedossa monen saan ell kulut, en tiiä yksinkertasesti kuinka ne maksan. Oon varmaan itkeny tänään 10 kertaa kun tuntuu ettei jaksa.

Noh eikai tässä auta kun siirtää ne rahat toiselta tililtä käyttötilille, ne rahat joita olen puoli vuotta keränny tuota rukan reissua varten, että saan vassulle hoidon. vituttaa vaan niin... että tosi kiva rukan reissu tiedossa. Ja mua vituttaa kun toisilla on varaa viikonloppusin vaan juopotella(en tarkoita tällä sitä, että mä haluisin juopotella, mutta kun siihen tapahtumaan liittyy paljon muutakin, yhdessä olo,ihmisten kanssa juttelu yms,mulla ei riitä resurssit lähtä mihinkään), ja sitten ja mulla on vieläkin huono omatunto kun raahessa käytin sen 16 euroa alkoholiin, kun silläkin oisin paljon omaa ja koirien elämää helpottanut..
Kun ei ole edes varaa ostaa itelle perus välttämättömiä hygieniä tuotteita, shampoota yms.. puhumattakaan takista tai kengistä, kun ulkoa tulen sukat on ihan kosteet, kun kengät on hajalla, pohjasta kumit rikki, pääsee lumi ja kosteus aina kengän sisään... niin kun näkee ja kuulee kuinka toiset saa kaikkea porukoiltaan, ihan pieniäkin juttuja niin mua jotenkin pistää niin vihaksi.. eihän se kai niitten vika ole, että ne saa, hyvähän se on, mutta musta se on vaan jotenkin epäreilua. Kun ite joutuu koko ajan pyhälä hengellä elämään.

Olen tuossa talven aikana keräilly tästä pihapiiristä kaljapulloja yms.. kun toisilla on vara juoda. Nyt sit vein pussillisen niitä abc:lle, sain 2,5 euroa. Ostin sillä tarrelle 2 euron luun ja itelle jugurtin :)
Oli ihana nähä se tarren riemu :)

Niin kävinhän mie nyt viimeviikonloppun suorittaa sen kasvattajakurssin, jos olisin ollu järkevä en olis sinnekään menny, kun meni sinne viimeset 60 €, 45 euroa se kurssimaksu ja sit loput bensaan. Sinne olin vaan ilmoittautunu jo tammikuun alusta, niin menin sitten. Olis sillä 60 eurolla jo paljon maksanu vassun ell kuluja...

Tuli tänään jotain jeesustelijoita oven taakse, sanoi että "eipä tuo jumala auta vassuakaan, eikä auta mua rahallisesti niin ei mulla uskoa ole teihin! ".
Pistää vihaksi tämä epäreiluus, toisilla sitä on vara ostella kaikkea vaatteita,ruokaa yms., mä olen joutunu vaan illalla käymän kaupassa, jos sattus löytyy 40 sentin leipäpussi, että sais jotain iltapalaa. Karu totuus, vaikka kukaan ei sitä uskoiskaan. Onneksi kuitenkin äitillä saa päiväl ruokaa, ja siitäkin kuulen markulta joskus ikäväänkin sävyyn, että voisit säkin tänne ruokaa ostaa...

Tää päivä on ollu vaan niin perseestä ja perseestä! Vaikka äiti sanoo että asioilla on tapana järjestyä,ja niinkai ne jotenkin järjestyy, mutta ei musta tunnu niin, ja kyyneleet vaan valuu.

Mutta jotain hyvää tässä rahattomuudessakin on ollu, olen reilu kahden kuukauden aikana laihtunu miltei 10 kiloa.

Vaikka ei jumalaan olekaan uskoa, toivon että se joku perkeleen luoja edes jonkinverran olis vassun puolella, että saatas vielä vuosia ja vuosia, ja että saatas se perkeleen selvyys mistä ne vassun kivut johtuu, koska mulla ei enäään ole ymmärrystä, eikä riitä oikein toivoa että elämä järjestyy...



Vassu on nyt äitillä ja markulla, saa siellä on olla omissa oloissa, levätä ja kinuta herkkuja ;)

Se siis tänään päivällä juoksi, vinkui ja läähätti, eikä oikein tienny kuinka olisi ollut. Oli raastavaa kattoa, otin sen sitten syliin.
Annoin kipulääkkeen, ja on nyt paljon parempi, mutta aristaa. Keskiviikkona sitten tutkimuksiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.