IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi
Ihanaa vassu on kotona jälleen, ihana kun illallakin vassu änkäs syliin, että hoia nyt mua, ja toinen retale toisellea puolella :D

Ei siihen koskaan väsy, vaikka välillä hermot meniskin. On se vaan ihanaa kun toisen eleillään jaksaa muistuttaa että olet sä mulle tärkeä, ja vaikka on vähän kipeä niin jaksaa kuitenkin olla pirteä!

Käytiin porukalla mehtälenkillä, nyt kumpainenkin vetää hirviä onnessaan. Kuhan ne lepäävät, niin ehkä tunnin päästä kylälle sitten. On ne ihania veikkoja! Vassulla oli jalat täynnä lumipaakkuja kun sisälle päästiin, ihme että jaksoi kantaa kaiken jaloissaan. Sitten kylppärissä niitä koitettiin irrottaa ja muutama namu palkaks sitten.

Niin ja tervetuloa tarren synttäreille 22.3, tuo hitsin rakki täyttä sen vuoden!! enpä viime syksynä olis uskonu tätä päiväää näkeväni, mutta nyt se ehkä nähdään, ihanaa !!

Tehdään varmaan mutsilla sille täytekakku,ja jostakin kynttiläkin pitää hankkia, yksi kynttilä!
Pultistakin on sellainen kuva jossa se on kakun äärellä, jossa on 1 kynttilä. Pulttikin varmasti taivaasta heiluttaa tassua ja toivottaa tarrelle hyvää syntymäpäivää, tai ainakin niin mie uskon ;)

Vassu ei varmaan paljoa hehkuttelu ;) tarrea, mutta nojoo kyllä niillä välillä on ihania fiilistelyhetkiä, kun vassu nuolee tarren kuonoa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.