IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

200 EURON EDESTÄ YKSINÄISYYTTÄPerjantai 20.02.2009 23:21

Ja kaikki sen arvosta, no joo.. kallista tämä on ja sIlkkaa omaa tyhmyttää kun raaheen lähdin. Mitä olisinkaan tuolla rahalla voinu itelle ja elviralla ostaa. Olis vaikka voinu säästää siihen telkkariin..
Mutta täällä mä raahessa, vietän tylsää aikaa, yksin ja mietin mitä vittua mää täällä teen. Vaikka kaikki tietää että olen täällä, ja koitan kuttua ihmisiä täällä käymään, olen mä prkle vissiin niin tylsää seuraa...

Ensimmäisen kerran se iski viime sunnuntai, kun olin ollu raahessa jo yli 4 vuorokautta, juu täällä mä, eikä ketään tai kukaan kiinnosta kysyä mitä mä täällä tai että kukaan tulisi elviraa kattomaan. Sama kun olis ollu kotona savitaipaleella, siellä sentään olis voinu jotain tehä, tai siellä olis ollu äiti, ois ollu äiti, kun sitä olis kiperimmin kaivannu, kun tuntu ettei jaksa elviran kanssa. Täällä mä olen tuon 200 euron edestä sinnitelly itteni kanssa, että olen meinannu menettää järkeni, mieleni kun on tuntunu että enää pysy hereillä tai että en jaksais hyssytellä elviraa, kun se itkee yhteen soittoon jo (4) neljättä tuntia putkeen. Kotona äiti olis ollu muutaman minuutin päässä, ja päästäny mut nukkumaan. Onko kaikki muka kaiken tuon 200 euron arvosta.

NYt raahessa oltu jo runsas viikko, iskä lähti töihin ja mä sain päästää kyyneleet valumaan mun silmistä, kun on niin paha olla, on niin helvetin yksinäistä. Mutta kiitos luojalle Elvirasta, tuosta pienestä lahjasta, joka on mulle kaikki kaikessa. Mutta elvira on tuon 200 euron arvonen, ja paljon arvokkaampi.

Niin ei tää raahessa oleminen ole tuon 200 euron arvosta touhua, kun täällä on yksinäisempää kuin kotona ollessa, vaikka täällä onkin koko suku muka ympärillä... Eipähän tarvi tulevaisuudessa enään niin tyhmä olla, ett tänne asti tulisin yksinäisyyttä kokemaan.

JUNALIPPU MENOPALUU PYÖRISTETTYNÄ MAKSOI TUON 200€


Mutta on ollu aivan ihana nähä elvira papan sylissä, ne hetket on varmasti sekä iskälle, että elviralle tärkeet. Ja oli ihana tavata mummu pitkästä aikaa, ja nähä kuinka se oli iloinen elvirasta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.