IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

viikko menny Lauantai 26.05.2007 15:24

Hups heijakkaa

Viikko menny jo tarren tulosta, aika menny kuin siivillä.
Olenko mä kertonut meiän jäätelöretkestä, en varmaankaan.
Niin silloin viime la, oli tosi kaunis päivä, Tarre syliin, ja vassu hihnan päälle. Käytiin savitaipaleen torilla jätskillä siis, niinkuin jo maininnnin.. Siellä oli järkky jono, joten ajattelin että istutaan tässä toolilla vähän aikaa, jos jono häviäis. Monet ihasteli Tarrea, olihan se niin pieni ja ihana. Vassu väi vähän huonolle huomiolle, mutta koitin sitäkin huomioida.

Sain mie sen jätskinkin ostettua, ja heti tarre haukkas tötterön melkein kokonaan pohjasta päin. OLi kauhee tohina, koitin kumallekki tasapuolisesti antaa jätskiä, jaa paljonkohan mä ite sain syötyä, no ainakin muistan dumlen maun, oli ihan hyvää, mutta jäätelöpallot oli tosi pieniä, nyt alan kyllä laitan boikottiin sen kiskan, vaikka kuinka onkin stu:n hyväks plää plää plää.. Tarre sai huomiota, ja matka oli raskas, ainakin jossei muille, niin ainakin mun käsivarsille ;) NOh ne on kyllä saanu kyytiä muutenkin koko tän viikon aikan.

Olen siis miltei joka aamu, kantan Tarren piennartielle, kun ei se jaksa kävellä, eikä pentua saiskaan kävelyttää muutako sen verran kun ite jaksaa. NOh jos tämä kantaminen oli verrattavaa punttisalilla käytiin, toivotaan ;)
Vassukin on terrorisoinu huomion takia, yks päivä alko nilkuttamaan, et "ai ai tuovi, etkö sä huomaa mie olen kipee" heh heh.
Puol tuntii, tai koko salkkarien ajan pidi vassua sylissä, ja hoivasin, leikkasin tassukarvat. Niin senjälkeen hävis nilkuttaminenkin. Että kyllä ne koiratkin tosian osaa huomiota kerjätä, tai vassu kyllä välillä ihan asiasta. Ei sitäkään saa unohtaa.

Olen parhaani mukaan tosiaan yrittän vassuaki pikkulenkeillä huomioida, ja äitillekki huomautin, etä kuhuppa tuota vassuakin, kun koko ajan vaan Tarrelle höpisee ;)

Tarre on tosiaan kasvanut ihan järkkypaljon, tai ainakin siltä tuntuu tosiaan. Ei oo ihan sellainen pikkulapsi, kun oli tulessaa. Osaa siis tosiaan olla oikea juntturapää, ja osoittaa mieltään, juosta karkuun yms..
Ja yks ihnottavuus,on tuo housuista, vaatteista ylipäätänsä kiinni ottaminen, välillä ihan raivostustuttaa! Mutta pienihän se on, ha hampaita varmaa kutittaa, niin pitää niillä tarttua kaikkeen.

Sanoinkin mutsille yks päivä, että pitä hankkia tarrelle tekari, ja laittaa se vaan kun on syömä aikan, muuten pois, niin ei tee tuhoa, heh hheh oompa mie ilkee. Ei vaitiskaan, mutta välillä oma mieli menee pirulliseksi, kun on ärsyttävä hetki.

Mutta kyllä iloset hetket voittaa noi ärtymyshetket :) Ja muistanhan mie, osashan vassukin pienenä olla inhottava, tai on varmaan kaikki pienenä.

Nyt ollaan oltu ihan nieriäntiellä ja oltu keskenään, vietetty rauhallista aikaa keskenään :) Nyt pitää viedä vassu ja tarre pissille ja kakalla.

pitää vielä kirjoittaa myöhemmin tuosta to-illasta kun tehtiin yhteisvoimin pihatöitä.;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.