IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

[Ei aihetta]Maanantai 04.06.2007 01:36

Nyt on taas viikko kulunu, on menny aika niin hiton nopeesti. On nyt tarkkailtu Tarren painoa, taas oli 1,5 kiloa tullu lisään painoa. Suositeltavaahan olisi että vain se kilo tulisi. Eli tarre painaa nyt 10,5 kiloa.
Vassu tosiaan tuntuu sen rinnalla tosi perhoselta. Mutsikin vähä huolestu, että onko vassu laihtunu, mutte ei :) paino 5,4 kiloa, että ihan ok normaalissa painossaan.

Tarre ollu koko viikon ihan hirvee vintiö. Mutsi osti tossa pari viikkoo sitten mulle yhet housut, niin ne on jo entiset :( Tarre tarraa jokapaikkaan, välil tahtoo mennä hermot, mutta onhan se silti mun rakas, niinkuin vassukin. Menis vaan äkkiä toi hampailla tarraaminen ohi!

tarre ja vassu oli eilen äitin luona yötä, tarre ei ollu kertaakaan itkeny mun perään, tai niin muts väitti heh ;) Noh ihan hyväkin. Hyvä senkin on oppia olla musta irti edes joku yö. Olisn moikkaamassa JOhannaa, ja käytiin baareilemassa, jihuu siitä onkin aikaa todella kauan kun oon edes missään käyny.

Vassustakin vielä, niin sen mustasukkaisuus vaan kohoaa, jos voi jotenkin asteikolla sanoa niin varmaan 9+ Ihan sama mitä tarrelle annan, lelun luun, niin se hyökkää ja ottaa sen tarrelta pois, vaikka leluja olis tarjolla muitakin. Jopa tänään otti ison puukalijan suuhun ja kanteli, mutta siinä olikin vassulle kantamista, mutta ylpee se oli :D Minun ihana Vassu.
Lappeenrannassa olis 13 päivä mätsäri, pitää ilmottaa vassu sinne, et edes kerran käynään treenamassa juvan kv näyttelyitä varten. En odotoa mitään menestystöä juvalta, mutta kokemuksena, ja pääsepähän tarrekin mukaan, kattomaan toisia koiria.Tosin näyttelyalueellehan ei pääse kuin vassu, mutta täysi viikonloppu leirintä-alueella, siellä on varmasti koiria, koska sieltä on jo kaikki mökitkin varattu. :) Meikähän varas mökin jo maaliskuun alussa. Kerrankin olin nopee :)

Tänään oltiin mökillä, tai siis tuttujen mökillä mitä ollaan sisustettu, Tarre pasko sinne (noh sehän on varsin tavallista mutta ;) ) niin en sit heti keränny niitä poies. Mentiin sitn ehkä tunnin päästä mutsin kaa siitä paskakohan ohi, niin siellä varmaan 15 jotain mustaa koppakuoriasta kanteli niitä paskoja. Voikun olis ollu kamera, oisin kyl laittan sen tänne. OLi perin huvittavan näkoistä. Empä olekkaa enenn sellasia koppiasia nähny. pitääköhän tässä useemmin tsekata mitä koirien paskoin sekkailee heh heh

Vassukin seikkaili laiturilla, joten yllätyin vassustta todella, ennen se ei ole uskaltanut, ja laituri vielä heilui tosi paljon. Vassu siis pienenä tippui laiturilta, ja sai siitä aikamoisen trauman.
Mutta kai se mustasukkaisuuden ja itsensä voittamisen turvin uskaltautui. Vieläkun sen sais veteen, mutta pitää kattoa nyt kesällä, jos se tulis mun ja tarren perään. Vai jääkö rannalle ruikuttamaan., ehei ei vassusta saa puhua noin.
Tarre on tosiaan kahlaillu vedessä, mutta uimaan en ole päästänyt. Pitää sitten kattoa kun itekki menis uimaan.

Nyt nukkumaan tai ainakin suunnittelemaan sitä nukkumista.
moiks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.