IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

hyvää juhannusta rakkaat!! Lauantai 23.06.2007 02:47

yks aamu:

Niin mie nukuin viime yön sohvalla, kun illall en jaksanu enään laittaa puhtaitalakanoita sänkyyn..Oli siis pyykkipäivä.

Tarre oli jo muutenkin koko yön aika levoton. Se tietää ettei tuolille saa mennä. Mutta olipa vissiin aamulla sitten tuolille noussut, siitä sitten olkkarinpöydälle, jossa lasi päällä(koska pöytä on pintakäsitelty/kiillotettu sellakalla, joka ei kestä oikein mitään, varsinkaan alkoholia,heti sulais pinta...), ja heräsin siihen kun se loikkaa siitä mun päälle!

Hitsit ett'säikähin, onneksi lasin alla oli sellaisia stoppareita, kun pöytä ei ollu ihan tasanen. Ei sitten lasi tippunut onneksi lattialle, mutta kaukana se ei ollu.

Sain siis syliini 13 kilon painosen tyhmän pennun
Mieti vain että mitä hitto sillä mielessä oli??

Mitä seuraavaksi, eilen söi mun rahkat, nyt esittää taidonnäytteitään..


Tuossa yksi vanha juttu ja nyt jussiin..

Mulla ihan ikävä pulttia ja kaikkia marsuja :(
Olen nyt viikonlopun koirien kanssa kolmistaan täällä kämpillä. Kävin mie tänään piennartiella saunomassa, ja päivällä syömässä heh heh.

Tässä illalla pari tuntia pähkäilin, lähdenko käveleen kylälle vai en. Noh sitten lähettiin autolla, koska matka olis ollu tarrelle liian pitkä kävellä.
Ajettiin olkkolan rantaan auto, jatkettiin siitä kävellen.

Se oli se mun ja Pultin reitti,karokin usein oli matkassa,Ensin olkkolanrantaan, siitä vetelaituriin ja kylän kautta. Pultin kanssa useesti vielä istuttiin laiturilla vierekkäin, ja "pidettiin" toisista kiinni :) En ole tota reittiä kulkenu sitten moneen moneen vuoteen, viimeksi silloin kun karo eli, eli taitaa mennä vuoteen 2001.
Nyt sitten uskallauduin, ranta oli täynnä nuoria, mutta olihan se usein silloinkin kun Pultin kanssa oltiin. Mutta me ei välitetty niistä mitään, ei nytkään.

tarre ja vassu ei oikein perustanu laiturilla olosta, ei niitä sellainen oikein jaksanu kiinnostaa, joten aika nopeesti mentiin. Mutta toivotaan että Pultti oli enkelinä siinä vieressä, matkalla sitä meidän tuttua reittiä...

Pultin kuolemasta tuli torstaina tasan 7 vuotta, on niin ikävä!! Hyvää juhannusta Pultti, toivottavasti siellä taivaassa karon kanssa piätte toisista kiinni, ja muistatte mua!

Tuntuu vaan vieläkin niin mahottomalta kaikki, tarre ja kaikki. Tarre on aivan ihana, mutta ei se korvaa pulttia , ei vassukaan . Mutta jokainenhan on oma yksilönsä, rakkaani jolla on ikuisesti paikka mun sydämessä. Ei sais verrata Tarrea Pulttiin, mutta jotenkin sitä tekee kuitenkin, tai kai sevaan tekee nyt kipeää,kun muistan aina sen 21.6, se on aina vuosipäivä pultin kuolemasta, nyt niitä on seittemän.

Mutta hyvää juhannusta kaikille, mie lähen tekeen lämpimiä voileipiä, kattoon jotain leffaa, ja nukkumaan. Pirtäkäähän toisista hyvää huolta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.