IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

moikkelis koikkesMaanantai 02.07.2007 01:31

Ja aika kuluu hirmu vauhtia, ja Tarre kasvaa.

Kerrompa siitä jussista vieläkun jäänyt kertomatta.
Tai mitähän mä vielä muistan, onhan siitä jo mennyt viikko ;) Huono muisti..
Mutta niin myö lähdettiin uimaan, tai ainakin yritettiin kovasti, Tarre kahlas mahaan asti, harmi kun olin yksin, en voinu ottaa sellaista kuvaa missä tarre on aika syvällä. Vassy pysyi rannalla, sitähän ei uimaan saa ;) Mutta vesi maistui. Tarre kyllä juoksi ilo rinnassa, ja viehän se miun kumisaapastakin minne tahtoi, ja meikä juoksi ... :)

Oli kyllä mukavapäivä, illalla käytiinkin kylällä taas kävelemässä :)


Höh, kun ei taho enään mitään muistaa mitä on tapahtunut :( pitäisi kirjoittaa näitä silloin, kun asia on tapahtunut, tosin tää viikko onkin ollut aika sähläämistä, kun oli noi antiikkimessut nyt viikonloppun, niin valmistelut vei miltei kaikki päivät. MUtta jos nyt hellittäs. Tarre ja vassu olikin markun kanssa viikonlopun.

Nyt odotellaan perjantaita, kun lähdetään juvalla viikonlopuksi koiranäyttelyyn. Pitäs vaan saada kaks henkee viä matkaan, niin saatas joku kanssa mutsin ja mun lisäks maksaa sitä neljän hengen mökkiä. Mutta ei siinä, mennään joka tapauksessa.
Nyt siis peukut pystyyn, että Vassu sais hyvän arvostelen, ja tarre sais uusia iloisia kokemuksia koirista ja ihmisistä. Leirintäalue on ihan täynnä.

Nyt jos alettas nukkumaan menoa miettimään, vielä vassun ja tarren kanssa ulos :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.