IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

matot jälleen lattiallaSunnuntai 29.07.2007 21:21

Heips kukkuu!! tääällä taas, on ollut nyt vähän hiljasempaa, mutta kovasti täällä on kasvattu, siis Tarre :D

Hirmu vauhtia, ainakin siltä se tuntuu. Tarrekin on ylipäätänsä alkanut rauhottumaan, ei ole niin täys höyrypää, tarraamiset hampailla on vähentyneet todella minimaaliseen.
Niin ja hampaatkin on alkaneet vaihtumaan, ne ihanat pienet hampaat on lähteneet edestä, ja tullut isompia, ja varmaan voimakin suussa vaan kasvaa. Mutta niin sitä aikuistutaan, eiks joo ;)

Käytiin raahessakin, nähtiin tuomaksen ja mirvankin sessut, ja tarrekin pienuus tuli aika söpösti esille, kun vassun rinnalla tarre on iso, niin niitten koirien rinnalle tarren pienuus ja pentuus oikein paistoi :D
Matkat meni autossa tosi hyvin. Iskäkin tykkäs tarresta, mitä nyt pissi sen mattoja, mutta tulipahan nekin pestyä kertaalleen tälle vuodelle.

Ja Tarre sai kahten päivän leikkiä mannan koiran miskan kanssa, ne ne vasta oikee parivaljakko olikin, tulivat upeetsi toimeen, ja leikkivät :D Kerrankin tarre kohtasi kaltaisensa ystävänsä, Vassu kun tyytyy tuohon komentamaan, noh kyllä sekin välilläpussaa tarre, että kyllä niilläkin on hellyyshetkensä.

Itellä menny asiat vähän :( tai mieli, ja nyt koitan vähän nostattaa tätä oloa, ja ennenkaikkea panostaa taas enemmän tarreen ja vassuun. Nyt ollaankin loman jälkeen oltu aika tiiviisti me kolmikki yhdesssä, leikitty, käyty lenkkeilemässä. Me kahdestaan tarren kanssa mehtässä. Tiellä sitten kolmistaan.

Niin käytiinhän me Tarren kanssa mustikassa, ainakun mie löysin jonkun hyvä paikan, tarre istahti sen päälle :D Saatiin me pakasterasia täyteen, niitä on viä jälellä, josko tekis kiisseliä tänään.

Nin ja niinkuin otsikossa lukee, matot laitoin taas lattiaan, toivotaan että ne pysyy puhtaana.
Ainakaan omaan kämppään tarre ei ole pissiny kuukauteeen, jos sekin alkaa pitämään tätä kohtia niin pyhänä paikkana kuin vassukin, että omaan kotiin ei pissata, kun siellä asutaan heh heh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.