IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

vassu kipeenäMaanantai 24.09.2007 03:01

Perse sanon minä!
Hitto tekis mieli nirhata se jampen koira, noh ei vaitiskaan, ei tapahtuneelle voi mitään.. mutta :(
Annukka sano la, että onkohan vassulla kaikki ok, oli kuulemma kovasti vinkunut, tänään taas kun olin ottamassa sitä syllin, sattu niin paljon että meinas ottaa musta kiinni, ja sähisis, murisi! Niin ei ole koskaan käyttäytynyt.
Pitää varata keskiviikoksi aika lääkäriin niin saa tutkia onko muutakin kuin lihaskipuja, jos ei muuta niin pitää harkita taas fysioterapiaa, vaikka se onkin hemmetin kallista, ihanku ei jo muutenkin menis Tarreen jo viimesetkin rahat.

Pitää varmaan perustaa sellainen "rahasto tuovin eläimille apua" ;) että voisin miekin joskus käydä ihmisten ilmoilla heh.. tarkoitan sitä, että viime kerrasta on jo 4 kk olen lappeenrannassa käyny baarissa viettämässä aikaa kavereiden kanssa, kun ei oma taloudellinen tilanne ole antanut myöten, aina kuukaudet menny ettien ruokaa, josko pulloja sais kerättyä, ja ketsuppia mausteena käyttäen, tosin nyt jo jo sinappi, ketsuppi ja aromisuolakin loppu. Noh kesviviikkona tulee rahaa, ja näillänäkymin kun rahat menee vassuun, ja tarren ell kuluihin enskuun puolella, ja kun on synttärit, niin niihimpä ne rahat menee, ja 3viimestö viikkoa ennen rahan tuloa olen taas persauki, mutta synttäreistä en hitto sen rahattomuudenkaan takia luovu, hitto sen olen jo ansainnut!

Olipas oikea mielenpuhdistus tuo äsköinen, nyt on hyvä olla ;)

Käytiin tänään muuten tarren kanssa piiitkää mehtälenkki, ja vähän eksyttiinkin, kun pälätin puhelimessa, ja vaan kävelin :)

Illemmalla käytiin uudestaan lenkillä, kierrettiin kylä ja Vassukin oli mukana. Ja kyllä kumpainenkin tykkäs ulkoilusta, ja kyllähän miekin. Tarren kanssa on kyllä mennyt ihan kivasti nämä menneet huomioiden, mitä nyt välilllä osaa olla aika rasittava, mutta kaippa sekin kuuluu asiaan välillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.